Σούσουpo με το νέο σχόλιο Γιώργου Λιάγκα για ΑΝΤ1 και Τσολάκη: «Δεν μπορούσα τόσο καιρό να το..»
Σούσουpo με το νέο σχόλιο Γιώργου Λιάγκα για ΑΝΤ1 και Τσολάκη: «Δεν μπορούσα τόσο καιρό να το..»
«Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο».
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το κόψιμο της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη από τον ΑΝΤ1, στον αέρα του Πρωινού. Ο παρουσιαστής, ο οποίος ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και πάντα σχολιάζει τα πράγματα όπως είναι, δήλωσε πως είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.
Όσα είπε ο Λιάγκας για το κόψιμο της εκπομπής της Τσολάκη από τον ΑΝΤ1
«Εγώ θέλω να πω κάτι, επειδή δεν μπορούσα να το σχολιάσω τόσο καιρό, αλλά επειδή ακούστηκε το όνομα και επειδή ξέρετε ότι εγώ πάντα λέω τη γνώμη μου… Τι να κάνουμε; Το πληρώνω αλλά τουλάχιστον κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ, επειδή ακούστηκε το όνομα της Ελένης Τσολάκη. Και επειδή υπήρχε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ το οποίο αντιλαμβάνεστε ότι όταν αφορά στο δικό σου κανάλι δεν μπορείς να το δώσεις εσύ, συνήθως έτσι γίνεται, γιατί και σε άλλα κανάλια που μιλάνε με μια ελευθεριότητα, όταν μιλάνε με ελευθεριότητα για άλλα κανάλια και όχι για τα δικά τους, αυτό γίνεται.
Εγώ μιλάω και για το δικό μου κανάλι. Και το πληρώνω ή δεν το πληρώνω, αλλά κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Προφανώς το κανάλι είναι κανάλι και έχει δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις. Θεωρώ ωστόσο πολύ δυσάρεστο το γεγονός να σταματάει μια εκπομπή, οποιαδήποτε εκπομπή, πέραν των νούμερων τηλεθέασης, μεσούσης της σεζόν. Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις