Σoκ μόλις μαθεύτnκε για Γιώργο Λιάγκα

Σoκ μόλις μαθεύτnκε για Γιώργο Λιάγκα

Σoκ μόλις μαθεύτnκε για Γιώργο Λιάγκα

Τι συνέβη

Με αφορμή το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον υδραυλικό στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα Τρίτη 4/11, αποκάλυψε πως τον ψάχνει καθώς έχει πλημμυρίσει το σπίτι του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λάγκα για το σπίτι του

«Έχει πλημμυρίσει το σπίτι μου! Με παίρνει τώρα ο υδραυλικός. Τον ψάχνω 4 μέρες, δεν μου το σηκώνει. Να πάω έξω να μιλήσω; Γιατί θα τον χάσω αν δεν του μιλήσω τώρα. Και να κάνετε εσείς την εκπομπή; Θα με πάρει μετά από μια εβδομάδα πάλι. Δεν υπάρχει παιδιά… Πυρηνική επιστήμονα να έψαχνα πιο εύκολα θα έβρισκα. Δεν πειράζει άσε, θα τον πάρω μετά, θα ρισκάρω. Να τον πάρω στον “αέρα”; Όχι!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Φωτογραφίες από το σπίτι του στη Βούλα

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μένει σε μια πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία στην περιοχή της Βούλας, η οποία να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες υπέστη σοβαρές ζημιές έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού.

Στο σαλόνι του έχει γκρι καναπέ και στη μέση υπάρχει ένα γκρι τραπεζάκι με μοντέρνα διακοσμητικά. Στο χώρο έχει επίσης φωτογραφίες τόσο από τα παιδιά του όσο και από την οικογένεια του. Τα ξύλινα έπιπλα κυριαρχούν σε όλο σχεδόν το σπίτι.

Η οικεία να σημειώσουμε είναι με τρεις ορόφους. Υπόγειο, ισόγειο και ο πρώτος. Από τα δωμάτια δεν λείπουν και οι πίνακες αλλά και διάφορα κάδρα.

Και στην τραπεζαρία κυριαρχεί το ξύλο, ενώ υπάρχουν και διάφορα εσωτερικά φυτά που φροντίζει ο Γιώργος Λιάγκας. Λευκές καρέκλες και λευκοί τοίχοι κάνουν το χώρο πιο φωτεινό.

Όσον αφορά τη θέα από το σπίτι του παρουσιαστή είναι συγκλονιστική!

ΠΗΓΗ