Παντρεύτηκαν Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Σε ποια εκκλησία της Αττικής – Οι καλεσμένοι – Φωτoγραφίες
Παντρεύτηκαν Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Σε ποια εκκλησία της Αττικής - Οι καλεσμένοι - Φωτoγραφίες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σήμερα, Σάββατο 16 Μαΐου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με την παρουσία των πιο στενών συγγενών και φίλων σε μία άκρως ιδιωτική τελετή στην Αττική.
Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περίμεναν αυτή τη μέρα για αρκετό καιρό, ενώ οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν.
Πού παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOUWEEKLY.GR η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα επέλεξαν για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Πλάκα. Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ, στη τελετή παρευρέθηκαν μονάχα 4 άτομα, τα πιο στενά πρόσωπα του ζευγαριού.
O Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλάκα της Αθήνας, γνωστός και ως Μικρά Σωτήρα ή Σωτηράκης, είναι βυζαντινή εκκλησία του 11ου αιώνα. Η εκκλησία βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές της Ακρόπολης και έχει μία μεγάλη ιστορία, πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς ναούς που σώζεται στο κέντρο της Αθήνας σε μία από τις πιο γραφικές γειτονιές της πόλης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά αρκετές πληροφορίες ήθελαν το αγαπημένο ζευγάρι να επιλέγει την Πάρο για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή, καθώς το νησί αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Ωστόσο, η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πολίτης» της Χίου, αποκάλυψε ότι τελικά επέλεξαν την Αττική για την σημαντική ημέρα.
Το γεγονός ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό άκρα μυστικότητα έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά στον κύκλο τους, καθώς αρκετοί από τους καλεσμένους δεν γνώριζαν ότι το μυστήριο θα τελούνταν τόσο νωρίς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πάνος Κατσαρίδης είχε εκφράσει επίσης την απορία του με την αλλαγή τοποθεσίας, καθώς είχε πει στο Πρωινό: «Όχι, το προσκλητήριο που έχω λάβει εγώ λέει ότι η τελετή θα γίνει στην Πάρο, όπου έχει πρόγραμμα και τελετή».
Όπως αναφέρουν οι ασφαλής πληροφορίες του YOUWEEKLY.GR, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα θα πραγματοποιήσουν ένα τριήμερο γαμήλιο γλέντι τους στην Πάρο στις 26 και 27 Ιουνίου, με το ένα να είναι beach party.
Το love story τους
Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα ήρθε λίγο μετά το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο το 2024. Η αποκάλυψη έγινε όταν παρευρέθηκαν μαζί σε συναυλία των Coldplay, με τις κάμερες να τους τραβούν σε τρυφερές στιγμές. Από τότε το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Η γνωριμία
O Μπρούνο Τσερέλα μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για την γνωριμία του με την Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε για πρώτη φορά:«Για εμένα οι Έλληνες και οι Αργεντινοί μοιάζουν πολύ. Μοιάζουμε, είναι αλήθεια. Θεωρώ ότι είμαστε ίδιοι στον τρόπο που ζούμε. Πας στο σπίτι ενός φίλου και μένεις 3 ώρες να μιλάς για την ζωή. Λατρεύω τον καιρό, το φαγητό, τους ανθρώπους. Την χώρα γενικά. Ζω παντού. Θα μπορούσα να μείνω εδώ. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Για εμένα είναι σαν ένας Έλληνας να μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα. Ευτυχώς με την ΑΘηνά είμαστε παρόμοιοι, καθόμαστε και φτιάχνουμε την αντζέντα μας. Και ο μπαμπάς των παιδιών τα κρατάει, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε πράγματα και εκείνες τις φορές.
Η Αθηνά δουλεύει κιόλας. Μπορεί να πάει στο Παρίσι και πάω και εγώ εκείνη δουλεύει και ενώ χαλαρώνω και πάω στο γυμναστήριο. Είναι αστείο πώς γνωριστήκαμε γιατί μοιάζει σαν να ήταν το πεπρωμένο μας. Μια μέρα ήμουν στην Αθηνά και έβλεπα τηλεόραση, απλώς κοιτούσα για μουσική, και είδα μία την συνέντευξη tet a tet που έγραφε ΑΘηνά Οικονομάκου. Δεν μπορούσα να το διαβάσω, το έβγαλα μία φωτογραφία και το μετέφρασα. Μετά από λίγες μέρες της έστειλα μήνυμα, αρχίσαμε να μιλάμε πολύ φυσιολογικά. Μετά από 4 μήνες συναντηθήκαμε.
Μετά ήταν πολύ όμορφα και καθαρά. Ήμουν ελεύθερος και στο τέλος της καριέρας μου και σκεφτόμουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Δεν έψαχνα κάτι σοβαρό. Είχα πανέμορφες σχέσεις, είχα σχέση 12 ετών με τη Luli. Ξέρω τι σημαίνει να χτίζεις κάτι, να περνάς δυσκολίες αλλά και την καθημερινότητα μαζί με έναν άνθρωπο, το αγαπώ. Σκεφτόμουν ότι η οικογένεια και ο γάμος δεν είναι για εμένα. Τα είχα όλα. Και μετά γνώρισα την Αθηνά, ήταν όλα πολύ φυσικά. Είμαστε τέλειοι μαζί, όλα τώρα είναι τέλεια. Αν κάνουμε αυτό το βήμα είναι γιατί το νιώθουμε, ξέρουμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι μία ανθρώπινη σχέση που έχεις με τον άλλον. Είναι μία όμορφη ισορροπία. Δεν ξέρουμε πότε παντρευόμαστε. Πρέπει να ρωτήσεις την Αθηνά. Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν το συζητάμε λέω “εσύ είσαι η γυναίκα, ό,τι θέλεις εσύ”, προφανώς δεν είμαι ο πατέρας των παιδιών αλλά θέλω να είμαι το καλύτερο πρόσωπο θα μπορούσαν να έχουν, από την άλλη θα ήθελα να έχω την δική μου οικογένεια μαζί με την Αθηνά» αποκάλυψε ο ίδιος.
Η πρόταση γάμου στην Ιταλία
To Σάββατο 7 Ιουνίου toy 2025 έγινε γνωστό πως παντρεύονται. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που τράβηξε πάνω σε ένα σκάφος, δείχνοντας με ενθουσιασμό το μονόπετρο που της χάρισε ο εκλεκτός της καρδιάς της.
Η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας για τον έρωτα της ζωής της στο ΟΚ! είχε πει: «Ακόμα υπάρχουν στιγμές που λέω πως γίνεται να το ζω αυτό πως γίνεται αυτό το παραμύθι να είναι αληθινό; Αλλά έχω παλέψει πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Να μπορώ να το ζήσω, να μπορώ να το αισθανθώ, να μπορώ να αφεθώ. Να μην το φοβηθώ γιατί είναι γιγαντιαίο. Να το πιστέψω, να το στηρίξω και να πω ναι θα το ζήσω. Με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Όταν μου λένε μην εκτίθεσαι τόσο πολύ γιατί αν γίνει κάτι αύριο; Και αύριο να γίνει κάτι για μένα αυτό που έχω ζήσει είναι ένα δώρο ζωής. Θα είμαι ευτυχισμένη που το έχω ζήσει γιατί θα φύγω από αυτή τη ζωή και θα έχω κερδίσει κάτι παραπάνω. Έχω ζήσει κάτι μοναδικό. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης μας. Και εγώ τη ζωή μου ζω. Και αύριο να πεθάνω, θα πεθάνω ευτυχισμένη. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό και γι’ αυτό πρέπει να παλεύουμε όλοι. Να διώχνουμε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα γιατί σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε.
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά εκεί βρίσκεται η ουσία. Αν το συνειδητοποιήσεις δεν ασχολείσαι πια με ανοησίες. Δεν ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν σε αφορούν. Παύεις να θες να αρέσεις σε όλους γιατί ξέρεις πια ότι είναι ανέφικτο. Ζεις για σένα και όχι για τους άλλους και εγώ επέλεξα να το κάνω αυτό. Σήκωσα ανάστημα και ήρθα αντιμέτωπη με πολύ κόσμο γιατί ήξερα ότι είμαστε μια χώρα που δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί. Δεν ξέρω καν αν έχουμε ξαναδεί στο χώρο αυτό να χωρίζει μια γυναίκα με δύο παιδιά και αμέσως να εμφανίζει μια καινούργια σχέση χωρίς να ντρέπεται και να κρύβεται. Πραγματικά ας προχωρήσουμε λίγο σαν κοινωνία το χρειαζόμαστε όλοι. Φυσικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι φιλοσοφημένοι που δεν σε κρίνουν για μία τέτοια απόφαση.
Για πρώτη φορά ο κόσμος έξω με αγκαλιάζει, με φιλάει, τα λόγια που λένε είναι άκρως συγκινητικά. Η επαφή που έχω αποκτήσει με τον κόσμο είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Φυσικά κάποιοι θα αντιδράσουν αλλά περισσότεροι είναι εκείνοι που σε καταλαβαίνουν γιατί αγγίζεις την ψυχή τους. Γιατί εγώ άνοιξα πρώτα την δική μου ψυχή, χωρίς να κρυφτώ και χωρίς να φοβηθώ.
Έδωσα για χρόνια μία μεγάλη μάχη με τον εαυτό μου και είμαι περήφανη που το έκανα. Όταν με ρωτάνε μα δε στεναχωριέσαι από τα αρνητικά σχόλια; Η απάντηση είναι όχι γιατί έχω περάσει πολλές φορές από αυτή τη φάση της στεναχώριας στη ζωή μου. Να με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, να φαίνομαι καλή και γλυκιά, να φαίνομαι όμορφη, συμπαθής, να με αγαπάνε, να αρέσω σε άλλους, να κάνω πράγματα που είναι κοινωνικά αποδεκτά. Και τι κατάφερα; Τίποτα! Έχω υποφέρει πολύ στη ζωή μου, έχω κάνει τρομερές υπερβάσεις και το λέω για να δώσω ένα μήνυμα στους ανθρώπους που δυσκολεύονται. Έχω πονέσει πολύ, τα έχω βάλει πολύ με τον εαυτό μου μέχρι να φτάσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να μου αξίζουν καλύτερα πράγματα κι όταν αυτά έρχονται να μπορώ να το εκτιμήσω και να τα ζήσω».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις