Παλαιό Φάληρο: Σε σοκ η Κατερίνα Παναγοπούλου, είπε ξανά αuτό που σκέφτεται όλη η Ελλάδα για την Αλγερινή – «Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί…»
Παλαιό Φάληρο: Σε σοκ η Κατερίνα Παναγοπούλου, είπε ξανά αuτό που σκέφτεται όλη η Ελλάδα για την Αλγερινή - «Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί...»
Με νέες αποκαλύψεις εμφανίστηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Κυριακή 3/8.
Τα νέα στοιχεία σόκαραν την Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της με όσα άκουγε ενώ για άλλη μια φορά σχολίασε με όλα εκείνα τα λόγια που σκεφτόμαστε όλοι.
Η Κατερίνα Παναγοπούλου, μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, κατάφερε για ακόμη μια φορά να εκφράσει στον αέρα του Mega σκέψεις που πολλοί από εμάς κάνουμε, αλλά λίγοι τολμούν να πουν δημόσια. Με λόγο άμεσο και ταυτόχρονα ουσιαστικό, η δημοσιογράφος σχολίασε αρχικά: «Δεν το χωράει το μυαλό μας» πριν υποβάλει τα ερωτήματα.«Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί κάποιοι άνθρωποι κάνουν παιδιά;» είπε στο τέλος της σύνδεσης.
Δύο κηλίδες αίματος εντόπισαν οι Αρχές στο σπίτι σε ντουλάπα στο μπάνιο και σε κέρμα στην κουζίνα.
Οι ισχυρισμοί της 32χρονης για τον τρόπο που τελικά πέθανε το παιδί δεν έχουν πείσει τις αρχές με την ιατροδικαστική έκθεση να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το 3χρονο κορίτσι “χάθηκε” από πνιγμό.
Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης άσκησε σε βάρος της 32χρονης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος ανηλίκου, μέλους της οικογένειας. Πρόκειται για αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και επίσης της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βάρος μέλους της οικογένειας το οποίο από οποιοδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί – και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση.
Στη σχηματισθείσα δικογραφία, εκτός από όσα έχει καταθέσει η ίδια η μητέρα, περιλαμβάνεται και μία πολύ σημαντική κατάθεση γείτονα, ο οποίος αναφέρεται σε παλαιότερα περιστατικά κακοποίησης.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις