«Να ελεγχθώ και εγώ για την…» – Το είπε on camera για πρώτη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τον Ανακριτή

«Να ελεγχθώ και εγώ για την...» - Το είπε on camera για πρώτη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τον Ανακριτή

«Να ελεγχθώ και εγώ για την...» - Το είπε on camera για πρώτη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τον Ανακριτή

Ο φαρμακοποιός και influencer ολοκλήρωσε την πολύωρη κατάθεσή του

Μετά από μία εξάωρη κατάθεση στον ανακριτή Κορίνθου για το κύκλωμα που φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες πολίτες, ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε κατηγορηματικός και όπως αποκάλυψε, ήδη έχει δεχθεί πιέσεις και απειλές, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και influencer, συνοδευόμενος από τους τρεις δικηγόρους του, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/11) στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, σχετικά με την εγκληματική οργάνωση που φέρεται να έχει αποσπάσει πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες μέσω επενδυτικών υποσχέσεων.

Όσα ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας

«Μαραθώνια κατάθεση, στραγγίσαμε αλήθειες. Όλη η αλήθεια ειναι καταγεγραμμένη με πλήρη στοιχεία. Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι. Όσο και αν έχω απειληθεί, δεν φοβάμαι τίποτα. Αναφερθήκαμε σε όλα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Η κατάθεση κράτησε περίπου 6 ωρες. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, θέλω να προτείνω να ελεγχθώ μόνο εγώ για την καθαρότητα των χρήματων μου. Όχι κανένα άλλο θύμα για να μη φοβηθούν και να βγουν να πουν την αλήθεια, αν έχουν εξαπατηθεί. Το ότι με λένε τοκογλύφο, είναι τέχνασμα να μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες και αυτο δε θα περάσει».

Και συμπλήρωσε: «Δεν φοβάμαι ούτε για την ίδια μου τη ζωή. Είναι η 10η φορά που καταθέτω. Να περιμένετε να δεχτώ απειλές τις επόμενες μέρες, ήδη έχω δεχτεί μέχρι τώρα. Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι. Πρέπει να σωθεί κόσμος από αυτή την απάτη. Δεν θέλω να εμπλακούν άλλοι, παρά μονο εγώ. Θέλω να αποδείξω την καθαρότητα των χρημάτων μου. Να βρουν τα θύματα το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι σε επικοινωνία με την πρώην σύντροφό του και επίσης θύμα της υπόθεσης, Βρισηίδα Ανδριώτου, τόνισε: «Βέβαια μιλάμε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ευτυχώς δεν έχει δεχτεί απειλές και αυτή. Οι απειλές ήταν επώνυμες και αν μιλήσω θα έχω σοβαρό πρόβλημα για τη ζωή μου».

ΠΗΓΗ