Μόλις μαθεύτnκε μέσα από το νοσοκομείο για Ειρήνη Μουρτζούκου

Μόλις μαθεύτnκε μέσα από το νοσοκομείο για Ειρήνη Μουρτζούκου

Μόλις μαθεύτnκε μέσα από το νοσοκομείο για Ειρήνη Μουρτζούκου

Καταθέτει άμεσα μήνυση εναντίον της

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από συγκρατούμενή της το περασμένο Σάββατο (26/7). Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον δικηγόρο της 25χρονης.

Η επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από τη μητέρα του μικρού Άγγελου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της από ξυλοδαρμό. Η δράστιδα φέρεται να χρησιμοποίησε σπασμένο γυαλί, τραυματίζοντας την Ειρήνη Μουρτζούκου στο πρόσωπο και κοντά στο μάτι. Η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο των φυλακών για τις πρώτες βοήθειες.

Προχωρά άμεσα στη μήνυση η Ειρήνη Μουρτζούκου

Η Ειρήνη Μουρτζούκου προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά της συγκρατούμενής της μετά την επίθεση. Από την πλευρά της, η μητέρα του Άγγελου τέθηκε σε απομόνωση μετά το περιστατικό.

Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε λίγο μετά την αποδοχή του αιτήματος της Ειρήνης Μουρτζούκου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΠΗΓΗ