Μόλις μαθεύτnκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Μόλις μαθεύτnκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Μόλις μαθεύτnκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Τι είπε για το νέο του κανάλι;

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε έξοδό του, το βράδυ της Δευτέρας 13/10. Ο παρουσιαστής – ηθοποιός, μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής

«Δεν έχω πικρία από τον ΣΚΑΙ. Ήταν μια ωραία συνεργασία, πλέον θέλω να κάνω άλλα πράγματα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για το νέο του κανάλι: «Ίσως το κανάλι που θα δώσω συνέντευξη να είναι κι εκείνο που θα συνεργαστώ. Quiz».

Τι είπε για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είσαι η πρώτη που το λέω. Είχαμε κάνει μια κουβέντα με τον ΣΚΑΪ να κάνουμε ένα σόου μετά το παιχνίδι που κάναμε δυο χρόνια. Μετά από ώριμη σκέψη και την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού αλλά και αυτά που ακούω από τον κόσμο, έχω καταλάβει ότι ο κόσμος θέλει κωμωδία από εμένα, γέλιο. Επειδή τόσα χρόνια υπηρετώ την κωμωδία, αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ. Τους έστειλα ένα mail και τους ευχαρίστησα. Είσαι η πρώτη που το λέω. Μιλάγαμε για ένα σόου. Θέλω να κάνω άλλα πράγματα πλέον. Δεν είχε να κάνει με το κανάλι. Θέλω να κάνω κωμωδία. Κάναμε ένα ραντεβού μετά, θέλουν να είμαι στο κανάλι αλλά θέλω να κάνω άλλα πράγματα», αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Συζητάω με άλλο κανάλι, κάνω κουβέντες. Θα δώσω όλες τις παραστάσεις κι οποιοδήποτε πρότζεκτ ετοιμάσω, θα το ετοιμάσω για αυτό το κανάλι. Θέλω να κάνω κωμωδίες και να τη δώσω για προβολή. Θέλω να γυρίζω τις παραστάσεις μου και να τις δίνω για προβολή», συμπλήρωσε,

ΠΗΓΗ