Μόλις μαθεύτnκε για την υπόθεση της Αμφιλοχίας

Μόλις μαθεύτnκε για την υπόθεση της Αμφιλοχίας

Μόλις μαθεύτnκε για την υπόθεση της Αμφιλοχίας

Ενδείξεις ότι οι κουμπάροι είχαν στενή σχέση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στην Αμφιλοχία, το μεσημέρι της Τρίτης (24/6), με θύμα μια 51χρονη γυναίκα και δράστη τον 54χρονο κουμπάρο της.

Σύμφωνα με το Open, υπάρχουν ενδείξεις πως δράστης και θύμα είχαν μια πιο στενή σχέση μεταξύ τους, εκτός από την κουμπαριά τους, γεγονός που εξετάζεται ήδη από τις Αρχές. Υπάρχει η υποψία πως το σκηνικό πριν το έγκλημα ήταν μια μορφή ζηλοτυπίας.

Η εκπομπή «Open Τώρα» έφερε στη δημοσιότητα ορισμένες αναρτήσεις του 54χρονου, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού είναι σαν να ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο γυναικοκτόνος και αυτόχειρας πριν το έγκλημα, ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα ποτ πουρί της Γιώτας Γρίβα, με τίτλο «Γιατί θες να φύγεις – Αμαρτωλά τα μάτια σου».

Αυτό το τραγούδι δημοσίευσε λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη και δώσει τέλος πρώτα στη ζωή της 51χρονης κουμπάρας του και μητέρας τριών παιδιών, και έπειτα στη δική του.

Το προφίλ του γυναικοκτόνου στην Αμφιλοχία

Σκιαγραφώντας το προφίλ του δράστη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκύπτει ένας άνδρας ανύπαντρος, αδέσμευτος και λάτρης της νύχτας, έχοντας αρκετές φωτογραφίες αγκαλιά με τραγουδίστριες.

Οι αναρτήσεις του μιλούν για αγάπη, πόνο, προδοσία και έναν καημό που φαίνεται πως τον βάραινε. Πρόκειται για αναρτήσεις που φτάνουν πίσω στο 2013, όταν κοινοποιούσε το τραγούδι «Παραπονιάρα μου καρδιά» και φράσεις όπως «Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά, μη στολίζεις ποτέ τα μάτια του με δάκρυα, τα αφτιά του με ψέματα και την καρδιά του με πληγές».

Διακρίνεται ένας άνθρωπος που βιώνει ερωτική απογοήτευση και επιμένει για ειλικρίνεια. «Δε θέλω τίποτα τέλειο, παρά μόνο κάτι αληθινό», έγραφε ο 54χρονος γυναικοκτόνος και αυτόχειρας. Ενώ έθετε δημόσια την ερώτηση, «Γιατί να μην μπορώ να σε ξεχάσω και εγώ, όπως έκανες εσύ;».

Οργή πίσω από το χαμόγελο

Οι λέξεις του στα κοινωνικά δίκτυα μιλούν για προδοσίες, για ανθρώπους που τον πλήγωσαν, για λάθη που τον στοίχειωσαν. Ο ίδιος έγραφε: «Τα λάθη και οι π******** που κάνει ένα άτομο σε βάρος κάποιου άλλου αργά ή γρήγορα θα λάμψουν και όλοι οι υπόλοιποι σίγουρα θα κλάψουν, γιατί ό,τι έχουν και δεν έχουν μονομιάς θα χάσουν».

Ο 54χρονος έκανε αναρτήσεις εκδίκησης αλλά και πόνου. «Για να ‘σαι καλός σήμερα, πρέπει να ‘σαι ρουφιάνος, κλέφτης, ψεύτης και να ***** τη γυναίκα και την γκόμενα του φίλου σου».

Επίσης, έγραφε: «Η αγάπη είναι σαν το πυρωμένο σίδερο. Αν το πιάσεις, θα καείς. Ο πόνος θα φύγει σε λίγο, το σημάδι όμως θα μείνει για πάντα» και «Όλοι ξέρουν να αγκαλιάζουν με τα χέρια, λίγοι όμως ξέρουν να αγκαλιάζουν με την ψυχή τους».

ΠΗΓΗ