Μόλις μαθεύτnκαν τα ευxάριστα για Δανάη Μπάρκα: Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη

Μόλις μαθεύτnκαν τα ευxάριστα για Δανάη Μπάρκα: Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη

Μόλις μαθεύτnκαν τα ευxάριστα για Δανάη Μπάρκα: Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη

Διανύοντας ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και μετά το τέλος του «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή, που αν γίνει τελικά, θα μιλάμε για ένα δυνατό comeback με προοπτικές, αλλαγές και –όπως όλα δείχνουν– πολλές εκπλήξεις.

«Μήπως ένα δώρο που θα ήταν πολύ χρήσιμο στην Δανάη Μπάρκα μετά και τα πρόσφατα γενέθλιά της θα ήταν τα… σκόρδα»; αναρωτήθηκαν χαριτολογώντας κάποιοι όταν άκουσαν για τη νέα επαγγελματική σελίδα στην ζωή της Δανάης… Γιατί η τύχη τελευταία δείχνει ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί της στα προσωπικά, στα επαγγελματικά, στη διάθεση, στην ενέργεια. Και όταν όλα πάνε τόσο καλά σε μια εποχή που «ο κόσμος καίγεται», ε, ναι — το κακό το μάτι καιροφυλακτεί παντού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ίδια μιλώντας για την διάθεσή της είπε πρόσφατα: «Είμαι πάρα πολύ καλά και αν συνεχίσω να ζω όπως το ζω θα είμαι ακόμα καλύτερα.»

Και δεν το είπε τυπικά. Το εννοούσε.

Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση από το Open για εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Το concept προς το παρόν παραμένει… άγνωστο μιας και ακόμα οι συζητήσεις είναι πολύ πρώιμες – και οι δυο πλευρές πάντως είναι θετικές στο να προχωρήσουν. Αν τελικά η Δανάη Μπάρκα πει το «ναι», σίγουρα θα μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική επιστροφή της σεζόν που όπως λένε μάλιστα θα γίνει πολύ σύντομα – στις αρχές του νέου χρόνου.

«Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει πάντα ένα παράθυρο» – όπως λέει η παροιμία και στην περίπτωσή της Δανάης μάλλον ανοίγει αυτή την φορά πιο πλατιά από πριν.

Εξάλλου και η ίδια έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι η τηλεόραση δεν είναι ένας κύκλος που έχει αφήσει πίσω της οριστικά. «Σίγουρα η τηλεόραση δεν είναι ένας κύκλος που έχω βάλει Χ», είχε πει σε πρόσφατη δήλωσή της, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Όμως αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως, παρότι στα επαγγελματικά οι εξελίξεις “τρέχουν”, η Δανάη Μπάρκα μοιάζει να δίνει αυτή τη φορά προτεραιότητα στα προσωπικά της. Η ηρεμία και η ισορροπία φαίνεται να είναι η μεγάλη της προτεραιότητα, με την ίδια να αφήνει τα επαγγελματικά «να κυλήσουν μόνα τους» χωρίς πίεση και χωρίς άγχος.

Στο πριβέ πάρτι γενεθλίων της, που έγινε δύο ημέρες πριν σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), ήταν παρόν και ο 35χρονος επιχειρηματίας Φάνης Μπότσης, ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα της το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους είναι μαζί από το καλοκαίρι, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η Δανάη όσο και ο Φάνης απέφυγαν διακριτικά εκείνο το γιορτινό βράδυ να ανεβάσουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media — μια καθαρή επιλογή προστασίας της σχέσης τους.

Και μιλώντας για προστασία της σχέσης, φαίνεται πως η επιθυμία αυτή είναι περισσότερο της ίδιας της Δανάης. Δεν θέλει την έκθεση, τα «κακά μάτια» και την αρνητική ενέργεια.

Ήρεμη, πιο ώριμη, πιο ισορροπημένη από ποτέ, με νέα επαγγελματικά μονοπάτια να ανοίγονται μπροστά της και μια προσωπική ζωή που επιτέλους ανθίζει. Και αν όντως ισχύει ότι «η τύχη δεν είναι τυχαία», τότε η Δανάη φαίνεται πως βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της δικής της καλύτερης στιγμής.

Και ναι — ας της πάρει κάποιος επιτέλους αυτά τα… σκόρδα.

ΠΗΓΗ