Λιβάνης: Η απάντηση όλο νόημα στην κάμερα για τις φήμες χωρισμού από την Ανδρομάχη – «Όταν έρθει η ώρα…»

Λιβάνης: Η απάντηση όλο νόημα στην κάμερα για τις φήμες χωρισμού από την Ανδρομάχη – «Όταν έρθει η ώρα…»

Λιβάνης: Η απάντηση όλο νόημα στην κάμερα για τις φήμες χωρισμού από την Ανδρομάχη – «Όταν έρθει η ώρα…»

Για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, τις αλλαγές που αυτή έφερε στα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τα δημοσιεύματα που λένε ότι έχει χωρίσει από την Ανδρομάχη, μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης

Ο τραγουδιστής επρόκειτο να συνεργαστεί τη φετινή σεζόν με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με τον ξαφνικό θάνατό του να ανατρέπει τα δεδομένα και να τον αναγκάζει να επανεξετάσει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Όπως εξήγησε, η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς τα περισσότερα νυχτερινά σχήματα έχουν ήδη διαμορφωθεί.

«Είναι λίγο τώρα δράμα, γιατί αυτή τη στιγμή άλλαξαν τα πράγματα λίγο απότομα. Θα δούμε. Εντάξει, συζητάω πράγματα. Θα δείξει. Η αλήθεια είναι τώρα όλα τα σχήματα έχουν κλείσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Η συζήτηση, ωστόσο, πέρασε και στην προσωπική του ζωή, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν εκείνον και την Ανδρομάχη να περνούν κρίση στη σχέση τους και να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο Γιώργος Λιβάνης δεν θέλησε ούτε αυτή τη φορά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ξεκάθαρα όσα γράφονται.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, η απάντησή του ήταν χαρακτηριστική: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».

Όταν, όμως, η κουβέντα έφτασε στον γιο που έχει αποκτήσει με την Ανδρομάχη και στο γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο πάρτι των γενεθλίων του, ο τραγουδιστής ήταν απόλυτος: «Φυσικά. Φυσικά. Φυσικά. Δεν το συζητάμε. Πάντα μαζί».

Η αντίδραση της Ανδρομάχης στις φήμες χωρισμού

Την ίδια στιγμή, ούτε η Ανδρομάχη θέλησε να ξεκαθαρίσει δημόσια τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους. Η τραγουδίστρια συνάντησε την κάμερα του «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο σε βραδινή της έξοδο και ρωτήθηκε ευθέως για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Γιώργο Λιβάνη.

Η αντίδρασή της ήταν αυθόρμητη, ωστόσο απέφυγε να δώσει μία σαφή απάντηση για την κατάσταση της σχέσης τους. «Καλέ είναι δυνατόν; Έλα βρε τώρα, αν είναι δυνατόν; Δεν αφιερώνω κάπου το τραγούδι μου. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Καλή συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.

Η αναφορά στο τραγούδι αφορούσε τη νέα της κυκλοφορία με τίτλο «Είμαι πιο άντρας από εσένα», καθώς ρωτήθηκε εάν το αφιερώνει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική αφιέρωση, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες για όσα ακούγονται σχετικά με τον Γιώργο Λιβάνη.

Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο του 2024, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Γεράσιμος. Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την προσωπική τους ζωή, κανείς από τους δύο δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε ξεκάθαρη δημόσια επιβεβαίωση χωρισμού. Αντίθετα, επιλέγουν να κρατούν το συγκεκριμένο ζήτημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ