Κρήτη: Τι βασάνιζε τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται, μόλις έγινε γνωστό
Κρήτη: Τι βασάνιζε τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται, μόλις έγινε γνωστό
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Ηράκλειο και αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής 7 Δεκεμβρίου.
Το αυτοκίνητο του νεαρού ειδικευομένου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα Χανίων, γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα ανησυχητικό και έχει μεταφέρει το επίκεντρο των ερευνών στην περιοχή.
Πολλά είναι τ’ αναπάντητα ερωτηματικά για την εξαφάνιση του νεαρού γιατρού που έπαιρνε ειδικότητα Ωτορινολαρυγγολόγου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, όχημα του ένα κόκκινο ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΣΟΥΙΦΤ εντοπίστηκε τρεις μέρες μετά την Τετάρτη 10/12 εγκαταλελειμμένο στο χωριό Φρες Χανίων, σε δύσβατο σημείο. Το όχημα του έπαθε βλάβη και καθηλώθηκε και οι αρχές εκτιμούν ότι συνέχισε πεζός. Μαρτυρία αναφέρει ότι εθεάθη σε περίπτερο στο χωριό Κυψέλι το Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου . Το κινητό παραμένει απενεργοποιημένο και δεν έχει μαζί κανέναν έγγραφο ταυτοποίησης.
Με την περίπτωση ασχολήθηκε σήμερα το MEGA όπου μίλησε ο πατέρας του 33χρονου, Γιώργος Τσικόπουλος, επίσης γιατρός (παιδοχειρουργός) που έφτασε από την Θεσσαλονίκη άμεσα στο Ηράκλειο μετά από προτροπή του γιού του, που του είπε στο τηλέφωνο ότι δεν νιώθει καλά κι ότι πρέπει να μιλήσει σε κάποιον.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις