Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Τα έχασαν όταν είδαν κάμερες, η αντίδραση του παρουσιαστή που δεν άρεσε

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Τα έχασαν όταν είδαν κάμερες, η αντίδραση του παρουσιαστή που δεν άρεσε

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Τα έχασαν όταν είδαν κάμερες, η αντίδραση του παρουσιαστή που δεν άρεσε

Τι δήλωσε το ζευγάρι;

To βράδυ του Σαββάτου (13/9), πολλοί γνωστοί Έλληνες έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία όπου έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά.

Η εμφάνιση του ζευγαριού στην κάμερα της εκπομπής Weekend Live

Η κάμερα της εκπομπής Weekend Live τούς απαθανάτισε στο στάδιο, όμως οι δυο τους δεν θέλανε να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα. Ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε να ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ η Μαρία Αντωνά, όταν ρωτήθηκε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καραβάτου, ανέφερε μόνο ότι ήταν υπέροχη. Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός αποχώρησε από το σημείο με τον εκλεκτό της καρδιάς της (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκαναν από τη συναυλία).

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στη συναυλία της Άννας Βίσση

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν πολλοί επώνυμοι, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του, Δήμητρα (η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει το παιδί τους), ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα, η Ζήνα Κουτσελίνη με την κόρη ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύντροφό του, η Ελένη Φουρέιρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο Γιώργος Αρσενάκος, και η Χριστίνα Πολίτη που μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο της, Αλέξανδρο, βαφτιστήρι της ερμηνεύτριας, γράφοντας με χιούμορ «Ό,τι έχω ζήσει, το έχει βαφτίσει η Βίσση».

Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά με το τραγούδι «Σε περίπτωση που», βάζοντας το κοινό στο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Στη σκηνή πλαισιώθηκε από 50 σολίστες, τη δεκαμελή μπάντα της και 20 χορευτές, ενώ το laser show και τα ειδικά εφέ απογείωσαν την ατμόσφαιρα.

ΠΗΓΗ