«Φεύγω κυρία Μαυραγάνη…» – Σόου Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ με σπόντα στην Κωνσταντοπούλου
«Φεύγω κυρία Μαυραγάνη...» – Σόου Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ με σπόντα στην Κωνσταντοπούλου
«Μην φτάσω απ’ τα νεύρα μου να σηκωθώ και να φύγω, και να σας αφήσω σύξυλη στην εκπομπή», είπε ο υπουργός Υγείας στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ
Ορεξάτος βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Μαυραγάνη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα», το πρωί του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου.
Μέσα σε όλα, δεν παρέλειψε να πετάξει τη σπόντα του για την επεισοδιακή αποχώρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εκπομπή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. Ο υπουργός σχολίασε το περιστατικό με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, στο πλαίσιο της πλάκας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΟ 12:49
Ο διάλογος Γεωργιάδη – Μαυραγάνη
«Να με ρωτήσετε ορισμένα πράγματα για το ΕΣΥ, γιατί είναι κρίμα να έχω έρθει εδώ να μιλάω για τον Τσίπρα και την οπλοκατοχή. Μην φτάσω απ’ τα νεύρα μου να σηκωθώ και να φύγω, και να σας αφήσω σύξυλη στην εκπομπή», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης γελώντας με νόημα.
Η Φαίη Μαυραγάνη, με τη σειρά της, χαμογέλασε και απάντησε στο χιούμορ του υπουργού Υγείας ως εξής: «Τώρα αφήνετε υπονοούμενα και είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά νομίζω ότι εσείς δεν έχετε τέτοιο πρόβλημα, απαντάτε σε όλα».
Σε άλλο σημείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε σχολιάζοντας το περιστατικό: «Γελούσα επί πενταλέπτου για τον τρόπο που έφυγε, δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Φεύγω κυρία Μαυραγάνη», είπε γελώντας και τόνισε ακολούθως, ερωτηθείς αν θα αγοράσει το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα: «Ε όχι και να δώσω λεφτά στον Τσίπρα, πάει πολύ».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις