Έκτακτn αποκάλυψη σoκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, επιτέθnκε στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, σoκ ποια “φωτογραφίζουν”
Έκτακτn αποκάλυψη σoκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, επιτέθnκε στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, σoκ ποια "φωτογραφίζουν"
Το σοκαριστικό ρεπορτάζ που μετέφερε ο Σωτήρης Καραμίτζας στον «αέρα» του Εδώ TV
Ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ μετέφερε στον «αέρα» του Εδώ TV ο Σωτήρης Καραμίντζας, το απόγευμα του Σαββάτου 14/2.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, κορυφαία παρουσιάστρια, φέρθηκε απαράδεκτα και κακοποιητικά στους συνεργάτες της, σε βαθμό που ενημερώθηκε η διοίκηση του σταθμού.
«Την Τετάρτη το απόγευμα στον πρώτο όροφο του καναλιού, βγήκαν οι άνθρωποι στους διαδρόμους, γιατί ούρλιαζε και έβριζε. Μιλάμε για χυδαιότητα. Βρισιές. Είχε μπροστά της τους δημοσιογράφους και τον αρχισυντάκτη. Νόμιζαν ότι κάποιον έσφαζαν, χτύπαγε τα πόδια της και ούρλιαζε. Ήταν μια απλή σύσκεψη. Είναι η 3η φορά που έφτασαν στη διοίκηση του καναλιού ότι η συγκεκριμένη κακοποιείο λεκτικά συνεργάτες στο γραφείο και στο στούντιο. Η ίδια βέβαια μιλάει υπέρ των δικαιωμάτων και της πολιτικής ορθότητας, την ίδια στιγμή που ξεφτιλίζει συνεργάτες.
Έχει ξανακάνει πράγματα και πέρσι και πρόπερσι και υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν στη διοίκηση με τη φράση “μαζέψτε τη”. Αν κάποιος κάνει καταγγελία τώρα θα εκτεθεί το κανάλι. Μέχρι και για χειρονομίες μου έιπαν ότι έγιναν, δεν το έχω επιβεβαιώσει. Μην πει κανείς ότι δεν ισχύει και μην με προκαλέσετε γιατί θα φέρω κάτι που θα εκτεθούμε όλοι», αποκάλυψε ο Σωτήρης Καραμίντζας.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις