Έκανε την αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Πλέον μπορούμε να μιλάμε με ονόματα..»

Έκανε την αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Πλέον μπορούμε να μιλάμε με ονόματα..»

Έκανε την αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Πλέον μπορούμε να μιλάμε με ονόματα..»

Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά την καταγγελία που έκανε ο νεαρός τραγουδιστής, Στέφανος Παπαδόπουλος για ασέλγεια.

Στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν βίντεο από την χθεσινή βραδιά της πρεμιέρας με τον τραγουδιστή να καλησπερίζει το κοινό στην πίστα στέλνοντας μήνυμα στον καθένα να είναι ο εαυτός του.

«Δέχεται ένα πρωτοφανές κύμα υποστήριξης, χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του καταγγέλλων. Έχει ενδιαφέρον που μιλάει στον κόσμο, μιλάει στο κοινό του.

Έχει υποβληθεί μια μήνυση, θα την εξετάσει ο εισαγγελέας και θα δει αν την τοποθετήσει στο αρχείο ή αν ασκήσει δίωξη και μετά αναλάβει ανακριτής.

Πλέον μπορούμε να μιλήσουμε με ονόματα και όχι με πληροφορίες, εικασίες για το πότε θα γίνει η καταγγελία. Όλο αυτό μας είχε προξενήσει εντύπωση και το μοιραστήκαμε μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγες ώρες μετά τη μήνυση, ο δικηγόρος του δημοφιλή τραγουδιστή, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης είχε εκδώσει ανακοίνωση, που έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο εκβίασης εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή». Μιλώντας στο Live News και αποκάλυψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ξεκίνησε ο εκβιασμός του αγαπημένου καλλιτέχνη από επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.

«Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο».

ΠΗΓΗ