Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδεpφή του μετά την είδηση – «Αυτά όλα είναι ψέμ..»
Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδεpφή του μετά την είδηση - «Αυτά όλα είναι ψέμ..»
Ξέσπασε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά από ψευδή δημοσιεύματα σε sites σχετικά με την υγεία του αδερφού της.
Ήταν 28 Μαρτίου του 2024 ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα, κατά τη διάρκεια πρόβας για τις ανάγκες του «J2US» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.
Η οργισμένη δήλωση της αδερφής του Δημήτρη Κόκοτα
«Αυτά όλα είναι ψέματα, ντρέπομαι για αυτά που γράφονται. Δεν σέβονται οικογένειες, δεν σέβονται τίποτα, για ένα κλικ όλα, για τίποτα άλλο. Είναι στην ίδια κατάσταση. Δίνει τον αγώνα του, δίνει τη μάχη του και προχωράμε και περιμένουμε. Όλα είναι δύσκολα για όλους μας, πιστέψτε με. Πηγαίνω τον βλέπω και φεύγω… Είναι όπως τα ξέρετε, δεν υπάρχει κάτι καινούργιο», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σβήνω τα site εγώ από το κινητό μου, τα μπλοκάρω. Εσάς δεν θα σας θύμωνε, αν έγραφαν για τον αδερφό σας; Με θυμώνει. Κάθε φορά το ίδιο γίνεται, δεν μπορεί να αρρωστήσει ένας άνθρωπος, δυστυχώς, αυτοί είμαστε».
Σε ερώτηση αν σκέφτονται να κινηθεί νομικά, ξεκαθάρισε: «Αυτό δεν το συζητάμε τώρα, να γίνει καλά με το καλού και θα φούμε τι θα κάνουμε. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά, να γυρίσει στους αγαπημένους του».
Στήριγμά του η σύζυγός του
Όπως το YOUWEEKLY.GR και το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα αποκαλύπτουν, υπάρχει μια τρυφερή και συντροφική εικόνα που συνοψίζει αυτή τη διετία, είναι η παρουσία της συζύγου του. Η Κατερίνα δεν έχει αφήσει ούτε μία ημέρα να περάσει χωρίς να πάει στο νοσοκομείο. Κάθε μέρα κρατά το χέρι του, τον χαϊδεύει. Κάθε μέρα του μιλά, ακόμη κι αν δεν παίρνει απάντηση. Όταν της επιτρέπεται από τους γιατρούς, τον επισκέπτεται δύο φορές την ημέρα. Η ζωή της έχει παγώσει. Δεν εργάζεται πλέον, επιλέγοντας να βρίσκεται αποκλειστικά δίπλα στον άντρα της και στο παιδί τους, την Ριάνα τους. Και εδώ βρίσκεται ίσως η πιο δύσκολη μάχη για την μάνα Κατερίνα, στο σπίτι. Η κόρη τους, μόλις 15 ετών, βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη ηλικία. Η μητέρα καλείται να κρατήσει ισορροπίες, να σταθεί δυνατή, να προστατεύσει την παιδική ψυχή ενώ η οικογένεια ζει μια διαρκή αναμονή. «Η κόρη μας έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και δεν ανησυχεί. Μου είπε ότι είναι σίγουρη πως ο μπαμπάς της θα γίνει καλά, απλώς της λείπει πολύ, όπως και σε μένα», λέει η ίδια.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις