Δεν επέλεξε τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη: Τι έχει ζητήσει να ακουστεί η Κίλι Σφακιανάκη
Δεν επέλεξε τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη: Τι έχει ζητήσει να ακουστεί η Κίλι Σφακιανάκη
Η οικογένεια ακολούθησε κατά γράμμα την τελευταία της επιθυμία
Άλλη μια επώδυνη ημέρα ξημέρωσε για την οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη, αφού σήμερα (8/11) ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στη Ριτσώνα, για να αποχαιρετίσουν την Κίλι Σφακιανάκη.
Η τελετή για την αποτέφρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την οικογένεια να ακολουθεί κατά γράμμα την τελευταία της επιθυμία. Η Κίλι Σφακιανάκη είχε ζητήσει να μη γίνει δημόσια κηδεία, αλλά να πραγματοποιηθεί καύση.
Το τραγούδι που θα ακουστεί
Κατά την τελετή, θα ακουστεί ένα αγαπημένο της τραγούδι στο πιάνο, όχι κάποιο από το ογκώδες ρεπερτόριο του Νότη Σφακιανάκη, αλλά το «Let Her Go» του Passenger, επιλογή που είχε εκφράσει η ίδια όσο ήταν εν ζωή.
«Θα φτάσουν από το Λονδίνο ο πατέρας της, η μητέρα της κι ο αδερφός της. Υπάρχει γραπτό σημείωα για τον τρόπο που ήθελε να γίνει η τελευτή και τα αγαπημένα της τραγούδια που θα ήθελε να ακουστούν», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ώρα για ψυχαγωγία».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις