Χαμός on air με Γεωργίου – Βασάλο: «Γιατί με έκανες unfollow;» – «Ήθελες να με εκ..»

Χαμός on air με Γεωργίου – Βασάλο: «Γιατί με έκανες unfollow;» – «Ήθελες να με εκ..»

Χαμός on air με Γεωργίου – Βασάλο: «Γιατί με έκανες unfollow;» – «Ήθελες να με εκ..»

Η παρεξήγηση που βγήκε στον «αέρα» και το unfollow που άναψε φωτιές

Μια διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα στιγμή εκτυλίχθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί της Κυριακής (25/1), όταν ο Ανδρέας Γεωργίου αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τη συζήτηση για την προσωπική του ζωή και να ανοίξει ένα θέμα που, όπως φάνηκε, του είχε μείνει… απωθημένο.

Πριν ακόμη μιλήσει για τη γέννηση της κόρης του και τη νέα του καθημερινότητα ως πατέρας, θέλησε να βάλει στο τραπέζι μια παρεξήγηση που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η στιγμή που έλυσαν τις διαφορές τους

Η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν χαλαρή, όμως ο Ανδρέας Γεωργίου φρόντισε από την πρώτη στιγμή να δώσει μια πιο προσωπική νότα στη συζήτηση. Με αφορμή το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε το παράπονό του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως υπήρχε κάποια «σκιά» στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι ενδιαφέρον ετοιμαζόταν να συμβεί, κάλεσε τον Βασάλο στο πλατό, ώστε να ειπωθούν όλα ανοιχτά.

Ο πυρήνας της παρεξήγησης φαινόταν να περιστρέφεται γύρω από τα social media και, συγκεκριμένα, από ένα υποτιθέμενο unfollow στο Instagram. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε ότι είχε την εντύπωση πως ο Βασάλος τον είχε αφαιρέσει από τους διαδικτυακούς του φίλους, γεγονός που τον έκανε να πιστέψει ότι υπήρχε κάποια ψυχρότητα ή δυσαρέσκεια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την πλευρά του, αντέδρασε άμεσα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τον ισχυρισμό και δείχνοντας μάλιστα ζωντανά ότι εξακολουθεί να τον ακολουθεί.

Ο διάλογος που ακολούθησε είχε ένταση, αλλά και αρκετή δόση χιούμορ. Ο Ανδρέας παραδέχτηκε ότι ήθελε απλώς να τον φέρει στην «παρέα» της εκπομπής, ενώ ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να σχολιάσει πως ένιωσε ότι πήγε να εκτεθεί δημόσια, χωρίς όμως αυτό να τελικά να συμβεί. Παρά τις… αιχμές, ο τόνος παρέμεινε πολιτισμένος, με τον Βασάλο να ξεκαθαρίζει ότι εξαιτίας της παρουσίας του Γεωργίου ως καλεσμένου, προτίμησε να χειριστεί την κατάσταση με σεβασμό.

Α.Γ: Γιατί μου έχεις κάνει unfollow στο Instagram;
Κ.Β: Δεν σε έχω κάνει.
Α.Γ: Με έχεις κάνει unfollow.
Κ.Β: Ψέματα λες τώρα! (και του έδειξε ότι τον ακολουθεί)
Κ.Β.: Αντρέα, κάτι άλλο πρέπει να μας πεις τώρα.
Α.Γ.: Θα σου πω, ήθελα να έρθεις στην παρέα μας.
Κ.Β.: Έκανες καλή κωλοτούμπα, ήθελες να με εκθέσεις, αλλά δεν σου βγήκε, αλλά επειδή είσαι καλεσμένος, σε σέβομαι και θα το διαχειριστώ σωστά.

ΠΗΓΗ