Αίγιο: Μόλις μαθεύτnκε για την σύντροφο του 26xpoνου Ολύμπιου
Αίγιο: Μόλις μαθεύτnκε για την σύντροφο του 26xpoνου Ολύμπιου
Παγωμένη παραμένει η ελληνική κοινότητα με την άγρια και άδικη διπλή δολοφονία στο Αίγιο με θύματα την 49χρονη Μαρία και τον 26χρονο γιο της, Ολύμπιο, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε μία λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους.
Ο νεαρός που μένει μόνιμα στη Γερμανία βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να επισκεφτεί τη μητέρα του, μία απόφαση η οποία από ό,τι φαίνεται αποδείχθηκε μοιραία.
Ως βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας έχει συλληφθεί ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της άτυχης μητέρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή 11/6.
Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του 26χρονου Ολύμπιου μετά τον θάνατό του
Η σύντροφος του 26χρονου Ολύμπιου η οποία κατάγεται από το Περού, συγκίνησε με τα πρώτα λόγια της για τον θάνατο του αγαπημένου της, με την ίδια να αδυνατεί να πιστέψει ότι ο σύντροφός της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η ίδια μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Αποκαλύψεις, είπε: «Ο Ολύμπιος είναι η πιο ευγενική, γλυκιά και όμορφη ψυχή. Δεν θα μπορέσω ποτέ να το πιστέψω, σ’ αγαπώ τόσο πολύ, όμορφέ μου».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις