Αγωνία για Σταύρο Φλώρο «Του έβαλαν στη φτέρνα μ..» – Συγκλονίζει ο πατέpας του με τα νεότερα – Βívτεο
Αγωνία για Σταύρο Φλώρο «Του έβαλαν στη φτέρνα μ..» – Συγκλονίζει ο πατέpας του με τα νεότερα - Βívτεο
Ο νεαρός πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ο Σταύρος Φλώρος, δίνει εδώ και αρκετές ημέρες τον δικό του μεγάλο και παλικαρίσιο αγώνα σε πασίγνωστο νοσοκομείο στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου νοσηλεύεται.
Εκεί, εξειδικευμένοι επιστήμονες τον υποβάλλουν σε διαδοχικές και ιδιαίτερα λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις, με βασικό και μοναδικό στόχο την πλήρη αποκατάσταση του δεξιού ποδιού του, ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την περιπέτεια που βίωσε.
Η σκληρή αυτή δοκιμασία για τον 22χρονο ξεκίνησε μετά από ένα σοκαριστικό και αναπάντεχο ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο, την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τηλεοπτικού προγράμματος.
Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός παίκτης, μαζί με τον συμπαίκτη του Μάνο Μαλλιαρό, αποφάσισαν να πάνε για ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους. Από εκείνη τη στιγμή, το ιατρικό προσωπικό του Memorial Hospital έχει επιδοθεί σε μια πραγματική μάχη με τον χρόνο προκειμένου να σώσει το δεξί κάτω άκρο του νεαρού.
Στο πλαίσιο αυτού του ιατρικού μαραθωνίου, την περασμένη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026, ο 22χρονος εισήλθε ξανά στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά περίπλοκη και απαιτητική επέμβαση, η οποία διήρκησε συνολικά οκτώ ώρες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το νοσοκομείο των ΗΠΑ, οι χειρουργοί προχώρησαν στην τοποθέτηση μοσχεύματος στην περιοχή της φτέρνας του, χρησιμοποιώντας κομμάτι ιστού το οποίο έλαβαν από τον μηρό του ίδιου του ασθενούς. Πλέον, οι θεράποντες ιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του, περιμένοντας να διαπιστώσουν αν ο οργανισμός του θα αποδεχθεί πλήρως το συγκεκριμένο μόσχευμα.
Η αγωνία της οικογένειας είναι τεράστια, ωστόσο τα πρώτα δείγματα φέρνουν ανακούφιση. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα, σημειώνοντας γεμάτος αισιοδοξία ότι τα πράγματα με την κατάσταση του γιου του «πάνε απροσδόκητα καλά». Ο ίδιος περιέγραψε τις κρίσιμες στιγμές αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η επέμβαση που έκανε προχθές ο Σταύρος ήταν σοβαρή. Οι γιατροί μάς ενημέρωσαν ότι πήγε πολύ καλά. Απρόσμενα καλά. Γιατί συνήθως αυτές οι επεμβάσεις έχουν πολλά απρόοπτα και επιπλοκές. Τοποθετήθηκε μόσχευμα στην φτέρνα στο δεξί του πόδι και ο οργανισμός το δέχεται. Κάθε μία ώρα οι γιατροί κάνουν υπέρηχο για να δουν ότι κυκλοφορεί σωστά το αίμα στο μόσχευμα».
Η στενή και διαρκής παρακολούθηση από την ιατρική ομάδα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς οι επόμενες ημέρες θεωρούνται καθοριστικές για την οριστική επιτυχία της αποκατάστασης. Η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πορεία του νεαρού, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης στον ίδιο και στους οικείους του σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνουν μακριά από την πατρίδα.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις