Θpńνος στον Ολυμπιακό – Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου

Θpńνος στον Ολυμπιακό - Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου

Θpńνος στον Ολυμπιακό - Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου

Η Κανέλλα Χρυσονίδου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (28/06), βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί. Η Κανέλλα Χρυσονίδου, ένα πρόσωπο το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία των «ερυθρολεύκων», έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (28/06), έπειτα από τη μάχη της με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρισκόταν στον σύλλογο από το 1998, έχοντας αναλάβει διάφορα πόστα στην ΚΑΕ, όπως στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και στη Γραμματειακή Υποστήριξη. Από το 2010 ήταν Υπεύθυνη της Διεύθυνσης εισιτηρίων.

Μάλιστα ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας, της είχε αφιερώσει την κατάκτηση της EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα φτωχότερη. Η αγαπημένη μας Κανέλλα Χρυσονίδου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, να συνεργαστούν και να μοιραστούν μαζί της στιγμές μέσα από την καθημερινότητα της ομάδας μας.

Η Κανέλλα Χρυσονίδου υπηρέτησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφοσίωση, συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1998. Ξεκίνησε την πορεία της στην υποστήριξη των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας και στη συνέχεια εργάστηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και στη Γραμματειακή Υποστήριξη. Από το 2010 ανέλαβε τη θέση της Υπεύθυνης της Διεύθυνσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προσφέροντας επί σειρά ετών πολύτιμο έργο και κερδίζοντας την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη όλων.

Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η εργατικότητα, το ήθος, η αξιοπρέπεια και το χαμόγελό της θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη και στις καρδιές μας.»

ΠΗΓΗ