Σoκ τι φώναξε ο Έβανς την στιγμή που αποχωρούσε για τα απουδτήρια και αποκάλυψε τα πάντα
Ο Έβανς τραυματίστηκε και έφυγε από το παρκέ λέγοντας “nο way”
Η απόλυτη παγωμάρα στο ΣΕΦ.
Λίγα δευτερόλεπτα αφού πέρασε στο παρκέ ο Κίναν Έβανς και γνώρισε την καθολική αποθέωση από το κοινό του Ολυμπιακού, έφυγε από αυτό τραυματίας και εμφανώς απογοητευμένος.
Πάγωσε το ΣΕΦ: Ο Έβανς τραυματίστηκε και έφυγε από το παρκέ λέγοντας “nο way”
Ο Κίναν Έβανς πέρασε στο παρκέ του ΣΕΦ 2:16 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, μέσα σε αποθέωση, αλλά αποχώρησε τραυματίας από αυτό πριν ολοκληρωθεί η περίοδος.
Μόνος του, σε μία ανύποπτη φάση, έπεσε κάτω και φαινόταν ότι πονούσε χαμηλά στο αριστερό πόδι. Αποχώρησε έτσι υποβασταζόμενος και εμφανώς απογοητευμένος, ενώ η κάμερα τον έπιασε να λέει χαρακτηριστικά “no way, no way”.
Έτσι, από εκεί που στο ΣΕΦ το κλίμα ήταν γιορτινό, μέσα σε μία στιγμή επικράτησε νεκρική σιγή. Παρόλα αυτά, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο κόσμος του Ολυμπιακού τον χειροκρότησε θερμά ξανά, όπως κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις