Ολυμπιακός – Καρδίτσα 89-56: Ο Ολυμπιακός στον τελικό του SUPER CUP, με Προμηθέα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν!
Ολυμπιακός – Καρδίτσα 89-56: Ο Ολυμπιακός στον τελικό του SUPER CUP, με Προμηθέα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν!
Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός, συνέτριψε την Καρδίτσα (89-56) και προκρίθηκε στον τελικό του Stoiximan SUPER CUP στη Ρόδο. Ροτέισον από τον Μπαρτζώκα, τρομερή αποτελεσματικότητα από τους Πειραιώτες.
Σαράντα λεπτά μακριά από τον πρώτο τίτλο της σεζόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που νίκησε με 89-56 την Καρδίτσα στον δεύτερο ημιτελικό του Stoiximan SUPER CUP στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου.
Οι Πειραιώτες έκαναν διαχείριση εν όψει του τελικού του Σαββάτου (27/9 στις 20:00) με τον Προμηθέα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρατάει εκτός εξάδας ξένων τον Σακίλ ΜακΚίσικ και να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στους 12 διαθέσιμους παίκτες του.
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ξεκίνησε με Ντόρσεϊ – Φουρνιέ στο 2-3, τους άλλαξε με τους Γουόρντ – Παπανικολάου, είχε τον Σέιμπεν Λι δεύτερο στο ροτέισον των πλέι μέικερ, ενώ έδωσε στον Μιλουτίνοβ δέκα λεπτά εν όψει και του back-to-back με τον Προμηθέα.
Σάσα Βεζένκοβ, Σέιμπεν Λι και Ντόντα Χολ ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ του Ολυμπιακού, που πήρε πολλά από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην πρώτη και από τον Άλεκ Πίτερς στην τέταρτη περίοδο.
Κακό βράδυ για την Καρδίτσα, εκτός από τον Λεωνίδα Κασελάκη δεν είχε άλλον έτοιμο για μάχη. Οι Θεσσαλοί ήξεραν τι τους περίμενε, σίγουρα όμως η κακή δεύτερη περίοδος τους απογοήτευσε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα το ματς να χάσει νωρίς το ενδιαφέρον του.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις