Δήλωση με νόημα από Μάικ Τζέιμς για Ολυμπιακό!
Δήλωση με νόημα από Μάικ Τζέιμς για Ολυμπιακό!

Tι είπε ο σταρ της Μονακό για το συναπάντημα με τους Ερυθρόλευκους στο Άμπου Ντάμπι, για μια θέση στον τελικό τής φετινής Euroleague.
Οι Μονεγάσκοι του Βασίλη Σπανούλη, κέρδισαν τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα 3-2 και θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Final Four.
Οι δύο ομάδες, είχαν συναντηθεί στα playoffs της σεζόν 2021-22, αλλά και στον ημιτελικό έναν χρόνο αργότερα, με τους Πειραιώτες να αναδεικνύονται νικητές και τις δύο χρονιές.
Ο Μάικ Τζέιμς, που είχε 20 πόντους στο Game 5 με τους Καταλανούς, θεωρεί ότι ήρθε η ώρα η Μονακό να κερδίσει τον Ολυμπιακό σε Final Four.
«Φαίνεται αναπόφευκτο να παίζουμε με την ίδια ομάδα, είναι σαν να είναι η μοίρα μας να παίζουμε με τον Ολυμπιακό ό, τι και να γίνει. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να τους νικήσουμε. Είναι μεγάλη ομάδα, παίζουν σκληρά 40 λεπτά και πρέπει να κάνουμε το ίδιο», είπε ο Τζέιμς, ενώ για τη χθεσινή νίκη της Μονακό πρόσθεσε:
«Γι΄αυτό πληρώνομαι, πρέπει να διαβάζω την άμυνα και να παίρνω την καλύτερη απόφαση. Μίλησα με τον κόουτς και είπαμε ότι δεν έπρεπε να βασίζομαι τόσο πολύ στο τρίποντο, ξέρω ότι μπορώ να βάλω πολλά, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω. Όταν κάνω επίθεση, μπορώ να τραβάω αντιπάλους πάνω μου και να δημιουργώ ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες μου, ή να τελειώνω προς το καλάθι. Το γεγονός ότι πέτυχα μερικούς εύκολους πόντους στο ξεκίνημα με βοήθησε, έβαλα πίεση στην αντίπαλη άμυνα και την ανάγκασα να κλείσει, γιατί όταν βάζεις step-back τρίποντο, ουσιαστικά απαλλάσσεις τον αμυντικό από την ευθύνη».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις