Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Αταμάν μετά το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, ποιους παίκτες φωτογραφίζει

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Αταμάν μετά το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, ποιους παίκτες φωτογραφίζει

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Αταμάν μετά το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, ποιους παίκτες φωτογραφίζει

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία, ο Εργκίν Αταμάν άσκησε έντονη κριτική προς ορισμένους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα αναγνώρισε την καθοριστική συμβολή των ηγετικών προσωπικοτήτων της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να πάρει τη νίκη με 78-79 κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι πράσινοι ήταν μπροστά με 15 πόντους, περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και με τα λάθη τους επέτρεψαν στη Βιλερμπάν να απειλήσει σε τέτοιο βαθμό που το ματς έληξε με διαφορά ενός πόντου.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη σε δηλώσεις του υπογράμμισε μεταξύ άλλων την κακή απόδοση ορισμένων παικτών, ενώ επαίνεσε όσους ανέλαβαν την ευθύνη στα κρίσιμα σημεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού AKTOR:

“Ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμασταν μπροστά με αρκετούς πόντους στα κρίσιμα σημεία του ματς. Στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης κάναμε ντροπιαστικά λάθη και τους επιτρέψαμε να καλύψουν τη διαφορά αλλά είχαμε κυριαρχία στο παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση που είμαστε είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τα παινχίδια. Ο Κώστας Σλούκας είχε μια εξαιρετική εμφάνιση και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη”.

Για τα σκαμπανευάσματα της σεζόν και τη σημασία της νίκης:

“Κάθε παιχνίδι μετράει. Η Βιλερμπάν στην έδρα της είναι μια επικίνδυνη ομάδα αλλά σήμερα ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη με την εξαιρετική άμυνά μας. Τα τελευταία δύο λεπτά κάναμε λάθη και τους επιτρέψαμε να πάρουν καλάθια, αλλά χωρίς τον Κέντρικ Ναν, ο Σλούκας ανέλαβε την ευθύνη, όπως και ο Γκραντ. Έχουμε μερικούς παίκτες που ευτυχώς είναι σε αυτό το επίπεδο και μπορούν να βοηθήσουν γιατί κάποιοι άλλοι έπαιξαν με ντροπιαστικό τρόπο και δεν μπορούν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο επομένως θα χρησιμοποιούμε μόνο αυτούς που μπορούν”.

ΠΗΓΗ