Χρυσή επένδυση Μυστακίδη – Το επόμενο όνομα που… έρχεται μετά τον Τρινκιέρι στον ΠΑΟΚ
Χρυσή επένδυση Μυστακίδη - Το επόμενο όνομα που… έρχεται μετά τον Τρινκιέρι στον ΠΑΟΚ
Οι αποκαλύψεις του Ματέο Αντρεάνι για το deal του ΠΑΟΚ με τον Αντρέα Τρινκιέρι – Η πίεση για το «τώρα» και η δέσμευση για το «μετά» – Ποιος άλλος έρχεται στην Θεσσαλονίκη;
Η είδηση που προκαλεί αίσθηση είναι η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου σε διοικητικό πόστο.
Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει χρέη Γενικού Διευθυντή στον ΠΑΟΚ.
Η προοπτική να συνεργαστεί ο Κολντεμπέλα με τον Τρινκιέρι από το ερχόμενο καλοκαίρι δημιουργεί ένα πανίσχυρο δίδυμο που εγγυάται σοβαρότητα, διασυνδέσεις στην ευρωπαϊκή αγορά και υψηλή τεχνογνωσία.
PAOK BC project is very important.
The club is targeting to play the next EuroCup with a solid budget.https://t.co/v31jMrnVY3— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) March 2, 2026
Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να ενώσει τα κομμάτια αυτού του ιταλικού παζλ, τότε μιλάμε για την απόλυτη αναβάθμιση. Ο Τρινκιέρι στο παρκέ και ο Κολντεμπέλα στο γραφείο είναι συνδυασμός EuroLeague –και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Το γεγονός ότι η ΚΑΕ συζητά για πολυετές συμβόλαιο δείχνει ότι υπάρχει οικονομική βάση και όραμα που ξεπερνά τη διαχείριση μιας κρίσης.
Ο Κολντεμπέλα γνωρίζει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, ξέρει το βάρος της φανέλας και έχει την εμπειρία να στήσει ένα επαγγελματικό μοντέλο λειτουργίας. Είτε έρθει τώρα ο Αντρέα, είτε το καλοκαίρι, το μήνυμα είναι σαφές: Ο Δικέφαλος σταματά να κοιτάζει το παρελθόν και αρχίζει να σχεδιάζει ένα κυριαρχικό μέλλον.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις