Μπαρτζώκας: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ρόστερ – Ευχαριστώ στους προέδρους που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη»
Μπαρτζώκας: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ρόστερ - Ευχαριστώ στους προέδρους που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη»
Ένθουσιασμένος δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό για να αποκτηθεί ο Φρανκ Νιλικίνα.
Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στην Καρδίτσα και πήρε άνετα την πρόκριση στον τελικό του Stoiximan Super Cup (27/9, 20:30, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24), όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
“Μου άρεσε το ότι είμαστε σοβαρή ομάδα, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους της ομάδας, γιατί για μια ακόμα φορά σε μια δύσκολη στιγμή, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφεραν τον Νιλικίνα.
Φυσικά και είναι ένας τίτλος. Τον έχουμε κατακτήσει τα τρία τελευταία χρόνια.
Οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί. Συμβαίνουν πολλά μέσα στη σεζόν. Από τραυματισμούς, μέχρι την μην προσαρμογή κάποιον ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι απλά ευχαριστημένος από το ρόστερ, είμαι ενθουσιασμένος. Έχει τρομερό βάθος. Ρίξαμε τον μέσο όρο ηλικίας, για να έχουμε περισσότερο hustle”.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις