Ads Top

Η Γη Tης Ελιάς: Ανατροπń! Ο Κίμωνας Eπιστρέφει στην σειρά – Ο λóγος



Ξανά στην επιφάνεια έρχεται μια παλιά ιστορία της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που αφορά στην οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου και ένα τραγικό γεγονός.
Η σεναριογράφος της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Βάνα Δημητρίου ξαναφέρνει στην επιφάνεια την ιστορία της δολοφονίας του Κίμωνα, του γιου του Δημοσθένη και της Ασπασίας. 



Ήδη είδαμε τον Δημοσθένη να θυμάται τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου του γιου και να επισκέπτεται το μνήμα του ζητώντας συγνώμη – με δάκρυα στα μάτια – από το νεκρό γιο του.

Οι πληροφορίες του youfly λένε πως θα συνεχιστούν τα φλας μπακ στο Κίμωνα. Η ανακίνηση του όλου θέματος – όπως φέρεται να διατείνεται η σεναριογράφος – προσδίδει ενδιαφέρον στη συνέχεια της σειράς καθώς το θέμα της δολοφονίας του Κίμωνα δεν έχει κλείσει και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Μένει να δούμε πως και με ποιο τρόπο θα εξελιχθεί η ιστορία γύρω από την υπόθεση του Κίμωνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.