Σαρώνει σε τηλεθέαση κι όμως κατεβάζει ρολά τον Δεκέμβρη: Κακά μαντάτα για τη σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες,έξαλλοι οι τηλεθεατές
Το Grand Hotel θα κατεβάσει ρολά από τον ΑΝΤ1, μέσα στον Δεκέμβριο, όχι οριστικά, αλλά για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών.
Σύμφωνα με την RealNews, διάλειμμα 30 ημερών έχουν συμφωνήσει τα κανάλια για την εορταστική περίοδο, με αποτέλεσμα τα τελευταία επεισόδια των σειρών να προβληθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και να επιστρέψουν στις 20 Ιανουαρίου.
Γιατί ο ΑΝΤ1 διακόπτει το Grand Hotel
Ωστόσο, συμφωνίες τέτοιου είδους γίνονται κάθε χρόνο, αλλά για μία εβδομάδα και πρώτη φορά, φέτος, θα γίνει για ένα μήνα, με το σκεπτικό ότι τον Ιανουάριο, αμέσως μετά τις γιορτές, η διαφημιστική δαπάνη είναι αισθητά πεσμένη και δε θέλουν να «καούν» επεισόδια σε περίοδο χωρίς διαφημιστικό ενδιαφέρον.
Grand Hotel: Θα… μείνετε μόλις δείτε σε ποιο ιστορικό κτίριο ανήκει η είσοδος του – Η φώτο που κάνει τον γύρο του Ίντερνετ
Παρόλο που τα εντυπωσιακά σκηνικά μιας παλαιότερης εποχής που βλέπουμε στο τηλεοπτικό Grand Hotel προκαλούν θαυμασμό, ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν μια μικρή λεπτομέρεια που όμως κάνει τη μεγάλη διαφορά και επίσης τον γύρο του internet.
Grand Hotel: Θα… μείνετε μόλις δείτε σε ποιο ιστορικό κτίριο ανήκει η είσοδος του
Σύμφωνα με όσα αναφέρει και η Ντέπυ Γκολεμά, η είσοδος που παρακολουθούμε ως είσοδο του ξενοδοχείου όπου διαδραματίζονται τόσα πολλά γεγονότα, ανήκει σε ένα ιστορικό και πολύ γνωστό κτίριο της Αθήνας.
Και δεν είναι άλλο από το κτίριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, το οποίο λειτουργεί κανονικά και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι εσωτερικοί χώροι που απεικονίζονται στη σειρά είναι στούντιο, ωστόσο οι εξωτερικές σκηνές πραγματοποιήθηκαν στους μεγαλεπήβολους κήπους του ξενοδοχείου, που στην πραγματικότητα είναι η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.
Εκεί είχαν γίνει πολλές λήψεις και αξίζει να τονιστεί ότι το κτίριο κατασκευάστηκε μεταξύ 1901 και 1904, μαζί με άλλα δύο κτίρια (το οίκημα Διοικητού και το θεραπευτήριο), σύμφωνα με σχέδια του αρχιτέκτονα Ε. Μαρκόπουλου. Επιπλέον, το κτίριο είναι γνωστό και ως Βασσάνειο, προς τιμήν του εμπόρου Πανταζή Βασσάνη, ο οποίος το είχε ως κληροδότημα. Τα τρία αυτά κτίρια, χάρη στις εργασίες συντήρησης που έχουν γίνει, έχουν διατηρήσει την αρχική τους μορφή.
Δείτε μία σκηνή από εξωτερικό γύρισμα όπου φαίνεται και η πρόσοψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων:
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: