Ads Top

Survivor 2024 Spoiler: Έρχεται διπλή αποχώρηση - Σε σoκ Γιώργος Λιανός και παραγωγή


Το μεγάλο φινάλε για το Survivor 2024 έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ και η παραγωγή με τον Γιώργο Λιανό καλούνται σιγά σιγά να μαζεύουν τα πράγματά τους για την μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα.

Για να ολοκληρωθεί όμως αυτό θα πρέπει να έχουμε ακόμα δύο αποχωρήσεις από το Survivor. Αυτή την στιγμή στο παιχνίδι μέσα, τουλάχιστον στην χρονική στιγμή που το βλέπουμε στην τηλεόραση, μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ, βρίσκοντα έξι παίκτες. Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας, Χριστόφορος Ταξίδης για τους Κόκκινους και Δώρα Νικολή, Ντάνιελ Νούρκα και Φάνης Μπολέτσης για τους Μπλε.



Από αυτούς τους έξι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν ακόμα δύο για να φτάσουμε στην τελική 4αδα που θα πάνε στο Γαλάτσι, εκεί όπου ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί με αγωνίσματα. 

Τώρα πως θα γίνει αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό και η αλήθεια είναι πως η απορία μας είναι μεγάλη. Δύο όμως δεν θα τα καταφέρουν. Ποιοι θα είναι αυτοί;



Survivor 2024 spoiler: Σκάει διπλή αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν θα βρεθεί στην δυσάρεστη χέρι να αποχαιρετίσει από το Survivor και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε δύο παίκτες. Όπως σας αποκαλύψαμε από χτες ο ένας είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος θα φύγει αυτή την Πέμπτη και η δεύτερη, όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα σήμερα, είναι η Δώρα Νικολή που θα αποχωρήσει από την επόμενη Πέμπτη.



Τώρα εύκολο ερώτημα είναι πόσο πίσω είναι τα επεισόδια που βλέπουμε σε σχέση με την πραγματικότητα, αφού μιλάμε ότι έχουν γυριστεί περίπου 10 μέρες πριν! 

Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής; Πως θα φτάσει το Survivor στο τέλος της; Μην σας κάνει εντύπωση κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την ημερομηνία του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι. 

Μήπως πάμε σε ένα γρήγορο φινάλε, αφού και η τηλεθέαση που σημειώνει το ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον ΣΚΑΙ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.