Ads Top

Ανατροπή με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό!


Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία του σε Φάιναλ Φορ, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια. Μοναδικός στόχος στο Βερολίνο, η κατάκτηση του έβδομου τροπαίου, κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Οι εμφανίσεις του Χουάντσο το τελευταίο διάστημα, έχουν ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τον προηγούμενο καιρό. 



Ο 28χρονος άσος δεν ήταν σίγουρο πως θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», λόγω του παρατεταμένου «ντεφορμαρίσματός» του, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Τα δεδομένα πλέον για το μέλλον του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει και όλα δείχνουν, πως ο Ισπανός θα βρίσκεται στο «ΟΑΚΑ» και την επόμενη σεζόν.



Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία του σε Φάιναλ Φορ, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια. Μοναδικός στόχος στο Βερολίνο, η κατάκτηση του έβδομου τροπαίου, κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Οι εμφανίσεις του Χουάντσο το τελευταίο διάστημα, έχουν ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τον προηγούμενο καιρό. Ο 28χρονος άσος δεν ήταν σίγουρο πως θα συνεχίσει στο «τριφύλλι», λόγω του παρατεταμένου «ντεφορμαρίσματός» του, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.



Στο ζήτημα αυτό αναφέρθηκε και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μέσω της εκπομπής «Magic Euroleague» του SDNA:

«Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Χουάντσο. Εκεί που θα ‘λεγε κάποιος ότι ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο, ότι θα μπορούσε ας πούμε να διευκολύνει τη διαδικασία και να βρει μια ισπανική ομάδα ώστε να φύγει, πλέον βλέπεις ότι και η “γλώσσα” του δικού του σώματος και η “γλώσσα” του Αταμάν έχει αλλάξει απέναντί του.

Ο ίδιος κέρδισε το χρόνο του, κέρδισε την εμπιστοσύνη και πλέον έχει γίνει σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα. Άρα σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός τόσο εύκολα την απόφαση να αφήσει τον Χουάντσο, εκτός αν υπήρχε κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω».

Τη φετινή σεζόν για τους αγώνες στο κουπόνι της Euroleague, ο Χουάντσο έχει σημειώσει 4,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ μέσο όρο σε 16:37 λεπτά ανά παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.