Ads Top

Η πρώτη «απάντηση» Αλαφούζου στο συλλαλητήριο με μεταγραφή νέου...Μπακασέτα!


Ποια είναι η πρώτη κίνηση Αλαφούζου για το καλοκαίρι

"Ούτε με 100 εκατ. δεν αγοράζω τον ΠΑΟ. Δεν είναι Μαρινάκης, ούτε Μελισσανίδης αλλά πώς θα πουλήσει; Ποιος θα έρθει;". Ρεπορτάζ και σχόλιο για τις σημαντικές εξελίξεις στο Τριφύλλι!



Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, καθώς η ομάδα μέσα σε δύο αγωνιστικές βρέθηκε εκτός μάχης τίτλου και δεν αποκλείεται να έχει πρόβλημα ακόμα και με την ευρωπαϊκή της παρουσία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει, βέβαια, ο τελικός τού Κυπέλλου με τον Άρη, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ, για να έρθει στη θέση του ο Χρήστος Κόντης, η δημοφιλία τού Γιάννη Αλαφούζου ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς, είναι σε χαμηλά επίπεδα. Για αυτό και βρίσκεται στο προσκήνιο το συλλαλητήριο εναντίον του.



Αυτή, όμως, είναι η μία πλευρα του ρεπορτάζ, καθώς ο Αλαφούζος δεν στέκεται με δεμένα τα χέρια και, ήδη, ετοιμάζει τη δική του απάντηση προς κάθε κατεύθυνση: Τόσο στο αγωνιστικό πεδίο όσο και σε εκείνο που αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Η ανανέωση στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη, με ηγεμονικές αποδοχές σε μια εποχή που σφυρίζουν οι Σειρήνες σε όλη την Ευρώπη για την περίπτωσή του, θα είναι η πρώτη κίνηση. Και μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν 3-4 ακόμα προσθήκες τύπου Μπακασέτα, χωρίς απαραίτητα να είναι Έλληνες οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι θα πρόκειται για 11αδάτους παίκτες, τύπου Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Αράο, που θα κάνουν τη διαφορά, θα πληρωθούν καλά, θα αλλάξουν την εικόνα τού βασικού σχήματος. Αυτά για το αγωνιστικό.



Στο θέμα τού γηπέδου, που όντως έχει υπάρξει καθυστέρηση (αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο μεσοδιάστημα υπήρξαν εκλογές τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και για τον Δήμο της Αθήνας, με αλλαγή σκυτάλης στη δεύτερη περίπτωση), ο Αλαφούζος είναι επίσης πολύ ενεργός - Στο τέλος της γραφής ακόμα κι αν μπει στο πνεύμα τής Θύρας 13 για να πουλήσει και να φύγει, θα το κάνει πιο εύκολα με ένα σύγχρονο γήπεδο 40.000 θέσεων, παρά με τη Λεωφόρο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ πριν λίγες ημέρες είχε συνάντηση με δύο υπουργούς αλλά και τον δήμαρχο Αθηναίων για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον Βοτανικό, άρα σε κάθε περίπτωση δεν τίθεται θέμα για να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

"Ο Αλαφούζος έσβησε χρέη και έβαλε λεφτά - Δεν θα αγόραζα τον Παναθηναϊκό σήμερα γιατί... - Ποιος θα αγοράσει τώρα;"

"Πάντοτε είμαι με τον πρόεδρο, τους παίκτες και τον προπονητή. Φέτος όμως έχουν μπερδευτεί προπονητές, παίκτες και πρόεδρο. Με το συλλαλητήριο που είχε γίνει προ ετών, δεν ειχα ασχοληθεί και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Αν η Θύρα 13 κάνει κάτι προς όφελος της ομάδας, θα ζητωκραυγάσω. Αν είναι εις βάρος της ομάδας, δεν θα μιλήσω και θα μελετήσω τι έγινε", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Τότης Φυλακούρης, σε επικοινωνία με το sportdog για το συλλαλητήριο των οπαδών αλλά και τις κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Αλαφούζος έχει σβήσει τα χρέη και έχει βάλει κι άλλα λεφτά. Δεν πήγαμε καλά φέτος, δεν είναι ενεργός όπως οι Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Σαββίδης, ακόμα και ο Καρυπίδης, γιατί ο Αλαφούζος είναι ήσυχος άνθρωπος, αλλά με το "πούλα" πρέπει να δούμε αν υπάρχει κάποιος για να αγοράσει. Ποιος θα έρθει τώρα, με γήπεδο παλιό και 15.000 θέσεων; Εγώ αν είχα 100 εκατ. ευρώ, δεν θα πήγαινα να πάρω τον Παναθηναϊκό. Θα περίμενα να γίνει το νέο γήπεδο πρώτα. Ποιος επιχειρηματίας θα σκεφτεί διαφορετικά και θα δώσει τα λεφτά του, αν δεν υπάρξει πρώτα το νέο γήπεδο; Οπότε "πούλα", αλλά να σκεφτούμε σε ποιον; Ποιος ενδιαφέρεται τώρα;".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.