Ads Top

Survivor Trailer 3/4: Στα χέρια Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός - «Θα σε χτυπούσα - Τι λες ρε..» (vid)


Ξεφεύγει εντελώς η κατάσταση στο αγώνισμα..

Πραγματικό... χάος επικρατεί στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα όριά τους και την κατάσταση να αρχίζει να ξεφεύγει ανάμεσά τους, κάτι που φαίνεται, είτε στις παραλίες είτε στο στίβο μάχης, ακόμη και στο συμβούλιο του νησιού.


Το επεισόδιο, σύμφωνα με το trailer, ξεκινά με το νέο... κεφάλαιο της κόντρας ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή, με την πρώτη να αναφέρεται στην ανηθικότητα και την ανανδρία του δεύτερου, αλλά δεν είναι και ο μόνος, που βρίσκεται στο στόχαστρό της. 

Κι αυτό, γιατί επιτίθεται και στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία επισημαίνει πως η Ασημίνα δε θα έπρεπε να μιλά για ηθική από τη δική της πλευρά, με τον Τζέιμς νωρίτερα επίσης να αναφέρεται στη Σταυρούλα.



Λίγο αργότερα, η κάμερα πιάνει τον Σταμάτη Ταλαδιανό να φωνάζει στον Γιάννη Περπατάρη να πέσει κάτω, στη διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος ασυλίας, κάτι που κάνει έξαλλο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος του ζητά το λόγο σε πολύ έντονο ύφος. 

Η διαμάχη τους συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι δύο άνδρες και πάλι υψώνουν πολύ τους τόνους και η κατάσταση μοιάζει να αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.