Ads Top

Survivor Trailer 10/4: Ο Τζέιμς «τελειώνει» Παππά, Δαλάκα και Ασημίνα με μια ατάκα - «Μας θεωρείτε χαζούς; - Μήπως ζηλεύεις που είναι παικταράς;»


Χαμός στο συμβούλιο - Τους «τελειώσε» όλους ο Τζέιμς - Η ατάκα όλο νόημα για τον Γκιουλέκα
Το πάρτι της ένωσης πλησιάζει στο Survivor και οι παίκτες κάνουν όσα μπορούν, προκειμένου να παρευρεθούν σε αυτό, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός σύντομα θα τους ανακοινώσει, ότι θα απολαύσουν το μεγάλο «σόου» του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο.




Η «μάχη» για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας αναμένεται έντονη, καθώς ένα από τα κορίτσια του ριάλιτι επιβίωσης δε θα καταφέρει να προλάβει να... βάλει τα καλά του για το μεγάλο πάρτι, αποχωρώντας στη μονομαχία, που θα προηγηθεί, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχοντας και το... σιγοντάρισμα του Αλέξη Παππά, να τα βάζουν με τον Γιώργο Γκιουλέκα.



Οι τρεις τους θεωρούν ύποπτη την παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, κατηγορώντας τον πως του λέει τα πάντα από όσα συμβαίνουν στην κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο, πάντως, ο τελευταίος βάζει άπαντες... στη θέση τους με μια μόνο ατάκα στη Δαλάκα, λέγοντας πως μάλλον ζηλεύει τον Γκιουλέκα για τις αγωνιστικές του ικανότητες και ίσως αισθάνεται απειλή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.