Ads Top

Survivor Spoiler 8/4: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ασημίνα Χατζηανδρέου


Μια βόμβα μας έκρυβε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, στο οποίο φαίνεται πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζητάει να αποχωρήσει από το Survivor 2024.

Χτες είδαμε ακόμα έναν αγώνα ασυλίας, με τον οποίο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα και τελευταία πριν την ένωση για το Survivor 2024. 


Στο επεισόδιο αυτό είδαμε ξανά την Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που παίζει ρόλο ο τραυματισμός της αλλά και η ψυχολογία της, η οποία είναι κάκιστη.

Η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει βρεθεί στο στόχαστρο της μπλε ομάδας. Έχουν προσπαθήσει να την επηρεάσουν ψυχολογικά, με αφορμή τον τραυματισμό της και τα έχουν καταφέρει. Σ' αυτό έχει βάλει το χεράκι του τόσο ο Τζέιμς Καφετζής, όσο και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία επιλέγει συνεχώς την Ασημίνα ώστε να μην κερδίζει και να της ρίχνει την ψυχολογία. Και τα έχει καταφέρει εξαιρετικά.



Survivor 2024 spoiler 08/04: Ποιο το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor;

Πάμε λοιπόν στις αποκαλύψεις. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στο σημερινό συμβούλιο, θα λυγίσει θα βάλει τα κλάματα και θα αποκαλύψει πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο Survivor 2024. 



Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός θα την ρωτήσει αν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι ή θα πρέπει να αποχωρήσει και η όλη φάση... ολοκληρώνεται εκεί αφού μας το κόβει το trailer. Τι θα συμβεί ωστόσο;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχει αποδείξει σε τρια διαδοχικά Survivors στα οποία έχει πάρει μέρος πως είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια και ακόμα και στις δυσκολίες σηκώνει το κεφάλι ψηλά και συνεχίζει. Και έτσι θα πράξει και τώρα. 

Όσα διαβάζετε δεξιά και αριστερά για αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor 2024 δεν ισχύουν. Εδώ έκανε κουράγιο όλο αυτό το διάστημα που ήταν τραυματίας, τώρα θα σταματήσει;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.