Ads Top

Survivor Spoiler 23/4: Βόμβα! Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές


Κορυφαίο όνομα του φετινού ριάλιτι, αποφάσισε να κάνει στροφή καριέρας και να εκμεταλλευτεί στις κάλπες την αναγνωρισιμότητά του!

Μία εντελώς σιωπηλή και οικειοθελή αποχώρηση είχαμε χθες από το survivor όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Παππάς δεν θα είναι πια στο reality επιβίωσης!


Οι παίκτες γνωρίζουν το λόγο όμως οι τηλεθεατές δεν τον έμαθαν ποτέ, καθώς καμία ερώτηση που έγινε προς τον  παρουσιαστή του survivor δεν μεταδόθηκε και κόπηκε στο μοντάζ!

Γιατί αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το Survivor



Αυτό που  γνωρίζουμε είναι πως ο Αλέξης Παππάς θα κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου όπου και θα  διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών!

Προφανώς άν ο Αλέξης Παππάς καταφέρει να εκλεγεί  ευρωβουλευτής θα έχει κάνει το  κόλπο γκρόσο του αιώνα καθώς  από  τη συμμετοχή του στο πρώτο survivor και τα χρήματα που κέρδισε, κατάφερε back to back να συμμετάσχει σε νέο reality, το bachelor, με ακόμα περισσότερα χρήματα!



Στη συνέχεια αρνήθηκε το πρώτο survivor all star και μπήκε στο φετινό με ακόμα περισσότερα χρήματα αλλά και συμφωνία για να αποχωρήσει όταν θα πρέπει να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση!

Προφανώς αν καταφέρει να  εκλεγεί βουλευτής μιλάμε για 5 χρόνια με μισθούς που μπορούν να φτάνουν παροχές ακόμα και τα 20.000€ το μήνα

Πηγη: koolnews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.