Ads Top

Survivor Spoiler 22/4: Σούσουρο με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά - Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες


Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Ποια είναι η είδηση, γύρω από τον Αλέξη Παππά, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες σχετικά με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά; Μα φυσικά τα χρήματα με τα οποία αποχώρησε από το Survivor.


Σε σοκ η Κόκκινη ομάδα του Survivor μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αιφνίδια αποχώρηση από την ομάδα.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής του Survivor, ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι επικαλούμενους προσωπικούς του λόγους.



«Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς.

Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες του Survivor να αιφνιδιάζονται στο άκουσμα της ανακοίνωσής του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.