Ads Top

Survivor Spoiler 16/4: Σκάνδαλο με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή


Δημοσίευμα βόμβα - Είναι όλα ψέματα;
Τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2024 με το Athensmagazine.gr να έχει τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν το σκάνδαλο! 


Η παραγωγή είπε στον Τζέιμς Καφετζή το θέμα που υπάρχει με τον πατέρα του. Σύμφωνα με όσα σας ανέφερε το Athensmagazine.gr ο Τζέιμς Καφετζής επικοινώνησε και με άτομα της οικογένειας του και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει παρότι ο πατέρας του είναι μια χαρά και συνεχίζει το ταξίδι του. Και γιατί να φύγει ο Τζέιμς αφού ο πατέρας του δεν είναι καν στην Ελλάδα;

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του, του αποκάλυψε ότι όντως υπήρξε πρόβλημα. Αυτό όμως που του είπε ακόμα, είναι ότι ο πατέρας του μόλις φτάσει στον Παναμά θα ψάξει να βρει άλλο σκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι του!



Survivor 2024 spoiler: Το σκάνδαλο πίσω από την αποχώρηση


Συγκεκριμένα ο αδελφός του Τζέιμς, Μαικ Καφετζής μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και αποκάλυψε πως: «Οταν έφτασαν, τον είδαν να βουλιάζει, οπότε έφτασαν όταν έπρεπε. Αν αργούσαν μία ώρα, θα ήταν με ένα φουσκωτό μέσα στον Ειρηνικό, κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι μέσα στο αλιευτικό που τον έσωσε, που ψαρεύει τούνες στη μέση του Ειρηνικού. Σε δέκα ημέρες θα είναι πίσω στον Παναμά και μέχρι τότε θα μάθει να ψαρεύει τούνες. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει γυρίζοντας πιστεύω πως είναι να βρει καινούργιο καράβι για να συνεχίσει το ταξίδι του».



Με λίγα λόγια, αν ισχύουν αυτά που λέει ο Μάικ Καφετζής, ο πατέρας του Τζέιμς δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης των Μπλε και να αποχωρήσει θα το κάνει για άλλους λόγους. Μήπως επιβεβαιώνονται τα σενάρια του Athensmagazine.gr ότι ο Τζέιμς Καφετζής είχε ζητήσει στο παρελθόν να αποχωρήσει και πλέον και η παραγωγή έχει καταλάβει πως τα χρήματα που δαπάνησε για τον ίδιο ήταν πάρα πολλά; Μήπως όλο αυτό είναι ένα καλά στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.