Ads Top

Survivor Spoiler 15/4: Βόμβα! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση μετά την Ένωση των ομάδων


Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος - Πρώτη αποχώρηση μετά την ένωση των ομάδων
Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor, με νέα δεδομένα και μια αποχώρηση που θα συζητηθεί!


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Λιανός στο σημερινό επεισόδιο θα κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες που θα τους σοκάρει. Αυτό θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την πίεση στους παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι πλέον καλούνται να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στο Survivor 2024.

Την περασμένη εβδομάδα, ακόμα μια γυναίκεια αποχώρηση, έφερε εντάσεις καθώς οι άνδρες βγάζουν συνέχει στον τάκο τις γυναίκες και αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί. Μάλιστα οι ίδιες οι γυναίκες εξέφρασαν τα παράπονά τους προς την παραγωγή ώστε να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία.



Survivor 2024 spoiler 15/04: Ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί μετά την ένωση


Πρόλαμε το πάρτι αλλά την ένωση των ομάδων στην ίδια παραλία θα την ζήσει για λίγο. Σε ποιον παίκτη αναφερόμαστε; Μα φυσικά σε εκείνον που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα. Και δεν μιλάμε οικειοθελώς αλλά αγωνιστικά.



Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως επιτέλους, αυτή την εβδομάδα, θα αποχωρήσει άνδρας από το Survivοr! Με βάση τα όσα έχουμε ζήσει μέχρι τώρα στο Survivor και αν οι ασυλίες μοιραστούν, τότε τον τάκο θα βγουν παίκτες όπως ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Θοδωρής Τουρκογέωργος.

Με γνώμονα τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, ένας εκ των Χριστόφορου ή Θοδωρή αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει από το Survivor 2024. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.