Ads Top

Survivor Spoiler 15/4: Χάος! Στα χέρια Αλέξης Παππάς και Τζέιμς Καφετζής


Χάος στην παραλία - Τον έπιασε από το λαιμό μπροστά σε όλους
Η κατάσταση αναμένεται να γίνει αρκετά «εύφλεκτη» στο Survivor από τη στιγμή, που η ένωση πραγματοποιήθηκε. Μετά το πάρτι, άλλωστε, έρχεται το δύσκολο κομμάτι της συμβίωσης στην παραλία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να χρειάζεται να συνηθίσουν σε αυτή την κατάσταση.


Το πρόβλημα με αυτό, βέβαια, είναι πως ορισμένοι παίκτες μεταξύ τους δεν έχουν και τις καλύτερες συμπάθειες. Δεν έχουν κρύψει διαχρονικά, δε, τις αντιπάθειες που αναπτύσσουν ανάμεσά τους και αυτό σε περιπτώσεις δεν αφορά μονάχα το φετινό Survivor, αλλά και προηγούμενες εκδόσεις του, με τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή να αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι δυο τους, από το προηγούμενο Survivor, όπου συμμετείχαν, δεν έκρυψαν την «έχθρα» τους, με τον Αλέξη να ψάχνει κάθε τρόπο να διαβάλλει τον αντίπαλό του, που βέβαια ως... μετρ της στρατηγικής, δεν πάει πίσω με τη σειρά του. Κάπως έτσι, το γαϊτανάκι τους διαρκεί μέχρι και σήμερα, στο πλαίσιο του ριάλιτι, με κάθε στιγμή, όπου τσακώνονται, να έχει ενδιαφέρον.



Survivor 2024 spoiler 15/04: Η τρομερή ένταση Αλέξη και Τζέιμς στην αρχή της συμβίωσης


Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, δε, είχε και η συνάντησή τους στην παραλία, με τον Τζέιμς να περιμένει εναγωνίως τον φίλο του, Γιώργο Γκιουλέκα, και να το δείχνει με ιδιαίτερο τρόπο, αφού όπως βλέπουμε στο trailer, φυσά τη μύτη του με την κόκκινη μπαντάνα του, προκαλώντας γέλια στα κορίτσια της ομάδας του. Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι ορισμένοι παίκτες της κόκκινης ομάδας, και δη ο Αλέξης, θα είχαν θέμα με αυτό.



Ο Παππάς, όμως, ξέφυγε και το σκηνικό, που ακολούθησε, έφερε τεράστια ένταση. Ο Αλέξης πλησίασε τον Τζέιμς και του ζήτησε το λόγο για αυτή την κίνηση, κατηγορώντας τον για ασέβεια, με τον Καφετζή φυσικά να του απαντά και τον πρώτο να προσπαθεί να τον πιάσει από το λαιμό.

Οι παίκτες ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση πολλών ψυχραιμότερων, συμπαικτών και παραγωγής, για να λήξει το περιστατικό, δείχνοντας πως το... χάος μόλις τώρα ξεκίνησε να ισχύει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.