Ads Top

Survivor - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ξεσπά ο σύντροφος της - «Επιχειρούν να σπιλώσουν την ηθική της και...»


Ξεσπά ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου για όσα ακούγονται και λέγονται για εκείνη μέσα στο παιχνίδι

Σούσουρο επικρατεί μέσα αλλά και έξω από το Survivor με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Παίκτες την θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Ρικουνάκη, πετώντας πολλές σπόντες, ενώ τους "τσιγκλάνε" συνεχώς. 

Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν με την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στον παίκτη των κόκκινων, με τους συμπαίκτες του να τον πειράζουν.




Η παίκτρια της Μπλε ομάδας ωστόσο στην έξω της ζωή δεν είναι μόνη. Αντιθέτως είναι σε σχέση και όπως ειπώθηκε πρόσφατα, συγκεκριμένα έχει 6 χρόνια σχέση. 

Παρόλα αυτά, μέσα στο παιχνίδι δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπό του, ενώ όταν τις πετάνε σπόντες περί ειδυλλίου με τον Νίκο, εκείνη δεν έκανε καμία διάψευση.



Ο σύντροφός της λοιπόν, απάντησε σε όλα αυτά που λέγονται και σχολιάζονται μέσω ανακοίνωσης στην εκπομπή Fays Time του ΣΚΑΙ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Χρύσα μόλις βγει από το Survivor θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο.

Το ξέσπασμα του συντρόφου της Χρύσα Χατζηγεωργίου από το Survivor

«Έκπληκτοι η οικογένεια της Χρύσας, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά παρακολουθήσαμε την προσπάθεια παικτών της κόκκινης ομάδας του Survivor να επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή, την ηθική, το ήθος και την υπόληψη του ανθρώπου μας.



Προσπάθεια που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού και της κριτικής για την τηλεοπτική της παρουσία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλα προσβλητικά σχόλια για τα οποία η Χρύσα ούτε έχει λάβει γνώση, ούτε μπορεί να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. 

Κάτι που θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο μόλις αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους να καταδικάσουν τα αισχρά αυτά υπονοούμενα και να απέχουν από χαρακτηρισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με τη Χρύσα που εμείς γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε», δήλωσε ο σύντροφος της Χρύσας Χατζηγεωργίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.