Ads Top

Survivor Trailer 9/3: Οι παίκτες βάζουν τα κλάματα με την ανακοίνωση Λιανού για νέες ομάδες (vid)


Σε ΣOK οι παίκτες με τις νέες ομάδες – Δείτε πώς αντιδρούν

Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα ώστε το Survivor να αλλάξει σελίδα. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανακοινώνονται οι νέες ομάδες και οι αντιδράσεις των παικτών είναι ακραίες!




Άλλοι σαστίζουν, άλλοι βάζουν ακόμη και τα κλάματα, καθώς δεν επιθυμούσαν την αλλαγή που τους ανακοινώθηκε πηγαίνοντας με ομάδα και συμπαίκτες που όπως φαίνεται δεν γουστάρουν.

Το σίγουρο είναι ότι θα έρχονται τα πάντα κάτω. Αρχής γενομένης από το επόμενο κιόλας επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η πρώτη αλλαγή είναι προ των πυλών. Δεν θα είναι η μόνη. 



Με άλλα λόγια, οι ομάδες θα αλλάξουν ξανά στο μέλλον. Αυτό είναι δεδομένο. Αιτία; Το νέο σύστημα αποχώρησης. Διότι, οι αναλογίες παίζουν ρόλο. Όχι μόνο σε αριθμό, αλλά και άνδρες 0 γυναίκες. Ειδικά με τις τέσσερις ασυλίες πλέον. Διότι, αυτό είναι μια νέα συνθήκη επίσης.

Οι παίκτες θα ενημερωθούν με… γρίφους για το τι πρόκειται να γίνει, αφού με ένα σημείωμα αρχικά θα τους γίνει γνωστό ότι πρέπει άπαντες να δώσουν το «παρών» σε έκτακτο συμβούλιο. Ένα Ωχ… δονεί την ήρεμη ατμόσφαιρα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ένα Πωωωω… συμπληρώνει την αγωνία τους καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να τους περιμένει.



«Ήρθε εκείνη στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα. Νέες στρατηγικές, νέες ισορροπίες», λέει ο Γιώργος Λιανός με τα πρόσωπα των παικτών του Survivor να είναι «παγωμένα».

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Κατερίνα Δαλάκα
Φάνης Μπολέτσης
Γιάννης Περπατάρης
Αναστασία Τσέρου
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Ιωάννα Τζαβέλλα
Άιρα Αντομαϊτίτε
Χριστόφορος Ταξίδης
Παντελής Γιαννακάκης
Νίκος Ρικουνάκης
Αλέξης Παππάς
Γιώργος Γκιουλέκας

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Τζέημς Κεφετζής
Σταμάτης Ταλαδιανός
Ντάνιελ Νούρκα
Θόδωρος Τουρκογιώργος
Γιώργος Παπαχαραλάμπους
Σάββας Γκέντσογλου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Ευγενία Μπόρλα
Μαριλίνα Βακονδίου
Δώρα Νικολή
Χρύσα Χατζηγεωργίου



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.