Ads Top

Survivor Trailer 7/3: Ο Τζέιμς «τελειώνει» την Ασημίνα - «Αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή...»


Χαμός πριν το αγώνισμα - Δείτε τι λέει ο Τζέιμς και πώς αντιδρά η Ασημίνα
Ο Τζέιμς Καφετζής έχει πάντοτε τον τρόπο του να γίνεται κεντρικό πρόσωπο στο Survivor και το κάνει ακόμη μια φορά, επιτιθέμενος στοχευμένα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, με σκοπό να τη βάλει στα «μαχαίρια» με την Κατερίνα Δαλάκα.




Οι δύο ομάδες, όπως βλέπουμε και στο trailer του νέου επεισοδίου, βρίσκονται στη «μάχη» για το έπαθλο φαγητού, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να παλεύουν για άλλη μια σημαντική νίκη. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης αυτής, ο Τζέιμς ρίχνει «λάδι στην φωτιά» με ατάκα, που θα συζητηθεί, μετά από όσα έγιναν με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.



«Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή, πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική», της λέει ο Τζέιμς, με την Ασημίνα να του απαντά: «Το πόσο εριστικός και κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος». Ο διάλογος αυτός, φυσικά, δεν ξεχνιέται και συζητείται έντονα στις δύο καλύβες αμέσως μετά.

Όλοι συμφωνούν, φυσικά, ότι ο Τζέιμς έχει κάνει επί τούτου αυτή την επίθεση, ενεργοποιώντας τη ζήλεια της Ασημίνας για την Κατερίνα. Στο τέλος του επεισοδίου, φυσικά, έχουμε και τη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Ευγενία, Μαριλίνα, Αναστασία και Μαρία για το ποια, τελικά, θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.



Δείτε το trailer:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.