Ads Top

Survivor Spoiler 6/3: Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον ψηφίζουν τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση;
Ποια είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση που θα προκύψει μέσα από την 4η μάχη για την ασυλία της εβδομάδας;




Χτες ήταν ακόμα μια επεισοδιακή ημέρα στο Survivor 2024, με το κλίμα στους Μαχητές να είναι κάκιστο, αλλά κατάφεραν ωστόσο να παραμείνουν στο παιχνίδι της ασυλίας, κερδίζοντας ακόμα ένα ματς και προσπαθόντας να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο. 

Ή σχεδόν όλους για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, ετοιμάζουν ύπουλο σχέδιο ώστε να χάσει η Μαριλίνα Βακονδίου στις μάχες της παραμονής και να αποχωρήσει, ώστε να δυναμώσει η ομάδα.



Την ίδια στιγμή ανάλογο σχέδιο υπάρχει και στην ομάδα των Διασήμων, καθώς η Ευγενία Μπόρλα, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση είναι με διαφορά η πιο αδύναμη παίκτρια ολόκληρου του Survivor, θυμίζοντας επιδόσεις Ανθής Σαλαγκούδη! 

Οι Διάσημοι θέλουν να φύγει για να δυναμώσουν και έχουν κάνει κι αυτοί τα πλάνα τους. Ωστόσο δεν θέλουν να χάσουν άλλη ασυλία, καθώς θα κινδυνεύσει κάποιος καλύτερος παίκτης.

Survivor 2024 spoiler 06/03: Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Πάμε τώρα στα σημερινά. Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης με στόχο τη νίκη της τέταρτης ασυλίας. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Τι αναφέρουν τα spoilers. Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές επικρατούν ξανά και κάνουν το 3-1.



Εφόσον επαληθευτεί η πληροφορία αυτή, οι Διάσημοι θα κληθούν να ψηφίσουν. Ποια θα είναι η 4η υποψήφια; Θυμίζουμε πως μπορούν να ψηφιστούν μόνο η Μαρία Αντωνά ή η Κατερίνα Δαλάκα. 

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά οι Διάσημοι θα κρίνουν πως δεν θέλουν να κουράσουν άλλο την Κατερίνα Δαλάκα και τελικά θα δώσουν την Μαρία Αντωνά... Πάμε λοιπόν για ακόμα μια υποψηφιότητας της Μαρίας Αντωνά...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.