Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 27/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τέταρτη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Εβδομάδα μύλος στο Survivor. Όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τα spoiler, αλλά και για τις εξελίξεις. Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Διάσημοι ή Μαχητές;




Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία. Αυτή τη φορά από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο. 

Πιθανώς από εδώ και πέρα να περιμένω την απόλυτη επιβεβαίωση πριν γράψω κάτι οριστικό.



Τι θα γίνει απόψε λοιπόν; Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία; Πολύ κρίσιμη η συγκεκριμένη ασυλία για τις δύο ομάδες. 

Κυρίως για το τι θα κάνουν στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού. Οι μπλε είναι προβληματισμένοι από τις εξελίξεις και την τροπή που πήραν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα.



Θέλουν πάση θυσία να βγουν από τη δύσκολη θέση παίρνοντας μια νίκη. Θα τα καταφέρουν; Το σκορ συνολικά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο 5-3. Διότι, οι κόκκινοι κέρδισαν την 3η ασυλία και αυτή την εβδομάδα έχουν δύο τοτέμ δικά τους. Συνολικά έχουν κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Survivor spoiler 27-3: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!

Εύκολη η ερώτηση λοιπόν. Μπορούν οι Μαχητές να σηκώσουν κεφάλι και να ισοφαρίσουν σε 2-2 τις νίκες; Μια νίκη που τη θέλουν τόσο πολύ. Μήπως κόκκινοι θα συνεχίσουν το σερί τους;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κερδίζουν και την 4η ασυλία. Το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες πάει στο 5-4 και οι ασυλίες την 12η εβδομάδα του Survivor 2024 θα κλείσουν στο 3-1 για την κόκκινη ομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.