Ads Top

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Με μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΦΗ και Παναθηναϊκός!

Οι δυο ομάδες τίθενται απόψε αντιμέτωπες στις 19:30 (COSMOTE SPORT 3HD) για την 26η αγωνιστική σε ένα ματς «τελικό», αλλά διαφορετικού χαρακτήρα και για τις δυο ομάδες.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Κανάλι

Η αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναθηναϊκός της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming: Εκτός αποστολής για τον ΟΦΗ ο Σένκεφελντ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη για να τεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ (03/03, 19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Γνωστή έγινε η αποστολή του «τριφυλλιού», με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μένει εκτός, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι οι Αϊτόρ, Χούνκαρ, Γεντβάι, Βέρμπιτς και Αράο, με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει τενοντίτιδα, για την οποία ακολουθεί θεραπεία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming: Sold out το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός


Ανακοινώθηκε sold out στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Οι Κρητικοί έκαναν γνωστό ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση (19:30) με το «τριφύλλι» για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Φίλοι του ΟΦΗ, ελάτε ΝΩΡΙΣ στο γήπεδο με το εισιτήριο και την ταυτότητά σας.
Στηρίξτε την ομάδα μας με δυνατή φωνή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό! Στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε!», αναφέρουν σε σχετική ενημέρωση.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναθηναϊκός της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.