Ads Top

Λαμία - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Λαμία - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Λαμία - ΠΑΟΚ κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League (19:30, COSMOTE SPORT 2HD), σε ένα παιχνίδι με φαβορί τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Και αυτό διότι ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι στη 2η θέση με 57 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο, ΑΕΚ (58β.), ενώ είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό (55β.) και στο +3 από τον Ολυμπιακό (54β.), θέλοντας μόνο τη νίκη για να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διαδικασία των playoffs.

Λαμία - ΠΑΟΚ Κανάλι

Η αναμέτρηση Λαμία - ΠΑΟΚ της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 2 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Λαμία - ΠΑΟΚ Live Streaming: Με Μπάμπα Ράχμαν στην αποστολή για Λαμία

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία (03/03, 19:30) με πρωινή προπόνηση το Σάββατο, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή εντάχθηκε ξανά ο Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» αποτελείται από τους εξής: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Λαμία - ΠΑΟΚ Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Λαμία - ΠΑΟΚ της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.