Ads Top

Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Περιμένουμε το θαύμα...»


Τι αποκάλυψε η γυναίκα του - Ποια είναι η κατάσταση του αυτή την στιγμή

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει σε καταστολή, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη, με τη σύζυγό του να μιλά για την κατάστασή του.




Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» για όλα τα τελευταία νέα σε σχέση με την υγεία του τραγουδιστή.

Τα λόγια της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα



«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».



«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα, ώστε όλα αυτά να τελειώσουν πιο γρήγορα».

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη, έπεσε από τα σύννεφα: «Τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα»
Σοκ έπαθε η Ελένη Μενεγάκη μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή και έμφραγμα, γεγονός που σχολιάστηκε στην εκπομπή.

Ακούγοντας αναλυτικά το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου για την περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα όσο βρισκόταν στις πρόβες του J2US, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Ίσως να ήταν και τυχερός που ήταν εκεί γιατί από ότι κατάλαβα η παραγωγή είχε μια γρήγορη αντίδραση».

«Νέος άνθρωπος, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι λίγο παραπάνω από τα 50. Ένας άνθρωπος αδύνατος, γιατί πολλές φορές λένε ότι το βάρος επηρεάζει προβλήματα καρδιάς και πολλά άλλα», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ ανέφερε για την αντίδρασή της όταν ενημερώθηκε για την είδηση: «Πραγματικά και εγώ τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα. Δεν ξέρω τι να πω…» είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.