Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας για Κατερίνα Δαλάκα: «Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και πλήρωνε κάποιος...»


«Χείμαρρος» ο Σπύρος Μαρτίκας για Κατερίνα Δαλάκα - Νέα δήλωση που θα συζητηθεί 
«Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και πλήρωνε κάποιος άλλος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας για την Κατερίνα Δαλάκα σε μια δήλωση «χείμαρρο».




Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της αθλήτριας ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε κατά της Κατερίνας Δαλάκα για τη ζωή της εκτός του Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε το «πετσόκομμα» Μαρτίκα σε Σοϊλέδη.

«Δεν μπορεί να βγαίνει η Δαλάκα να λέει ότι φοβάται τα αεροπλάνα…. Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλος για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.



Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε στους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Είναι τραγικός και δεν λέει ευφυή πράγματα».

«Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις. Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.