Ads Top

Τέλος εποχής στο Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την μεγάλη απόφαση του Ατζούν και οι παίκτες «παγώνουν»


Τι αλλάζει ριζικά μετά από απόφαση του Τούρκου παραγωγού; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την μεγάλη απόφαση, την οποία θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών και εκείνοι θα «παγώνουν» αφού θα ανατραπούν τα πάντα.

Survivor 2024: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής που φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ




Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της παραγωγής φέτος να μην υπάρχει αποχώρηση με ψηφοφορία έχει φέρει χασούρα τόσο στην ίδια όσο και στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι πιέζει να επιστρέψει και ο Ατζούν φέρεται να το πήρε απόφαση. 

Διάφορες διαρροές στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως ο Ατζούν θέλει να εξασφαλίσει για μεγάλο διάστημα το ισχυρό του χαρτί στο Survivor 2024, τον Τζέιμς Καφετζή και αυτό θα γίνει σίγουρα με την επιστροφή της ψηφοφορίας. Αυτομάτως ο Τζέιμς Καφετζής γίνεται τεράστιο φαβορί, αφού είναι ο πιο αγαπητός παίκτες του ριάλιτι, παρότι υπάρχουν αρκετά βαριά χαριά.



Μια απόφαησ που θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς αρκετοί παίκτες, γνωρίζοντας πως οι αποχωρήσεις έρχονται καθαρά αγωνιστικά έχουν ξεδιπλώσει τον πραγματικό τους χαρακτήρα, που δεν είναι και τόσο συμπαθής στους τηλεθεατές. Πότε θα ανακοινώσει τώρα ο Γιώργος Λιανός την απόφαση της παραγωγής στους παίκτες;

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει όταν θα ανακατευτούν οι δύο ομάδες, ώστε να παρουσιαστεί πως αλλάζουν τα πάντα στο Survivor και να ρίξουν εκεί την απόφαση της επιστροφής της ψηφοφορίας. Πάντως παρόλα όσα έχουν γραφτεί θεωρείται δεδομένα πως η ψηφοφορία επιστρέφει. 

Και φέρνει τα πάνω κάτω την ίδα ώρα που ακόμα μια αποχώρηση βόμβα φέρνει μεγάλη αναστάτωη στο ριάλιτι...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.